Цъфнаха деколтета, Бойко от детската градина, що е ку…ва – статуси от Фейсбук

Велосипед - пернишка класика
Велосипед от арматурно желязо – пернишка класика. Снимка: от Фейсбук

Юлияна Паунова
Преди да цъфнат дърветата масово разцъфтяха деколтетата :))))

Victor L.
– Вие задавате ли си хамлетовския въпрос „Аз как работя?“
– Задавам си го и когато не съм доволен, сменям министри – отвърна премиерът, без да схване намека, че самият той е вече за смяна.

Valeri Tsenkov Zenga

Колко е права Лиона Хелмсли: „Ние, милиардерите, не плащаме данъци. Само бедните плащат данъци“ – интервю за „Ню Йорк Таймс“, 12 юли 1989. Хелмсли бе осъдена за укриване на 70 млн. данъци на… 19 месеца затвор, а излезе на шестия.

Valentina C.
Цял живот се чудех какво е точно определението за жена „ку..ва“…дали жена, спала с повече от ? мъже, и с колко по-точно? Дали…дали… и тази сутрин окончателно се убедих какво е „к…ва“, гледайки Люба Кулезич… Люба, Люба, толкова сме те харесвали – и теб и Дачков… може ли човек така да плюе първо на себе си…. колко ли пари струва това и дали изобщо може да струва пари! За какво са ти бе, Люба на 56 години, не е ли по-важно да остане честта ти!! Наивни, смешни, явно, въпроси…

Gergana Pirozova
Последната операция, която се наложи да се направи на близък мой роднина, която трябваше да бъде безплатна и така се води, ни излезе приблизително 3500 лв., не включвам допълнителни разходи. Това са парите, които бяха дадени директно, ако не бяха дадени, то лекарите казаха, че единственото, което може да се направи е да се отреже кракът. Близкият мой роднини вече ходи – с два крака…, но се питам защо този близък мой роднина е плащал 40 години здравни осигуровки… (Извинявам се, че пускам такива непозитивни новини, още се чудя дали не пльосна и едно плюшено мече и сърчице, за да ви се сторя по-мила :))))
Ivz Andonova
Снощи, докато си пекох тиквички на скара по късни доби, рисувах копчета (което ме подсеща да ви информирам, че събирам копчета всякакви, да повторя- СЪБИРАМ КОПЧЕТА – можете да ми подарите всичките си копчета, ще съм ви много благодарна) и мислех за живота, вселената и всичко останало, получих просветление по въпроса какво всъщност искам да притежавам. Открих, че не настоявам толкова за прекрасност, умност, здраве, гениалност, късмет и/или дълги мигли. Искам във всеки един момент да имам адекватно чувство за хумор. Защото, ако имам такова, значи съм константно способна на необходимия баланс.

Emil R. C.
Б.Б. за пореден път се държа пред стотиците хиляди зрители като дете от детската градина – нищо не знае („не съм специалист по това“), за нищо не е отговорен („сложил съм го, за да отговаря за това“), за хиляден път стовари всички вини на другарчетата, т.е. на предшествениците и накрая е закле като хлапак в трите клас „кълна се, тате, аз такива неща не правя“. Е, питаме се, за какво ни е такова палаво хлапе начело на държавата? Дали Бойко Б. от Н-ската детска градина няма да свърши работа по-добре? И със сигурност ще излезе по-евтина на бюджета!

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.