В десетката – коментар от форумите за АЕЦ „Белене“ и лъжите на Румен Овч.

Румен Овчаров, бивш министър на икономиката и енергетиката. Снимка: Булфото

По повод твърденията на бившите министри на икономиката и енергетиката  Румен Овчаров и Петър Димитров, че АЕЦ „Белене“ ще донесе печалба 200 млрд. евро за живота си от 60 години, във форума на в. „Дневник“ анонимен потребител с ник messia е написал следното:

200 000 000 000 евро печалба за 60 години значи по 3 333 333 333 евро печалба за година!…

 

Не е ли чудно, при такава огромна печалба, че Русия не е построила по границата си поне 100 АЕЦ-а от същото това „супермодерно“ три плюс поколение?
Да залива Русия всички съседни държави,включително и целия Балкански полуостров със „свръхевтин“ ток.
И да СВРЪХПЕЧЕЛИ МИЛИАРДИ И МИЛИАРДИ.
А иска Русията, ако трябва със сила, със заплахи за съд, неустойки и бясно лаене на хрантутниците й, да ни накара ние СВРЪХ ДА ПЕЧЕЛИМ?!?!?

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.