Жълти вестници, що криете любовницата на Бойко?

Бойко Борисов си призна в интервю, че имал „една госпожица”, за която смята да се ожени. И направи за смях жълтите вестници. Как така те досега не са разбрали коя е? Те, които знаят всяка забежка на актриса, телевизионен водещ, фолкпевица, по-известно лице от телевизията и киното? Има нещо тук.

Всеки ден ни разказват кой с коя отива на море, кой изневерил на жена си, мъжа си. А премиерът имал сериозна любовница, и за него – нищо. Не е работата в това, че много се крие. Много е лесно да хванеш една актриса от Народния и да пишеш за нея каквото ти падне – че кръшка на мъжа си, че кръшка на любовника си, че прави секс в асансьора. Или пък някой телевизионен водещ – ааааа, я го тоя с коя излиза (или с кого).

Ама с най-одумвания човек в държавата не им стиска да се закачат. Страх ги е. По им е лесно с актрисите и актьорите – които съвсем не са холивудски звезди милионери, а са бедни дори по българските стандарти. Затова – дай да ги разсипем от клюки.

И стана така, че българските вестници описаха всяко любовно похождение на премиера Берлускони, а за похожденията на българския премиер – нито дума.

Може би това е най-яркият белег, че българските жълти вестници са извратени. Те не са истински жълти вестници, а пропагандна машина, закупена от хора като Пеевски, за да очернят политическите противници на Борисов. Това е основната им задача.

Сред клюките и новините с новите придобивки на фолкпевиците, се намества с етикет „сензация“ някой измислен компромат за политик, който се е осмелил да мъти водата на премиера Борисов.

А за любовните похождения на Борисов знае цялата журналистическа колегия. В колекцията му са влезли не една и две журналистки. Но всички мълчат. Знаят коя е и споменатата госпожица дори. И не само нея, и за другите му забежки знаят.

Дори в Русия вестник се осмели да пише за връзките на Путин. След това закриха вестника, както се очакваше. Изглежда България е по-назад от Русия, защото тук никой дори не се осмели за толкова години да опише любовните похождения на Борисов.

С него вестниците се отнасят като към севернокорейски любим вожд и учител на народа. Той е недосегаем. Божествен. Вече 10 години градят образа му на Крали Марко, Батман и Супермен. Създадоха го като Франкенщайн. И сега дори се бият помежду си за любовта му.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.