Да бъдеш гербер не е лесно +

Певицата Соня при Милен Цветков

Песента на Соня Иванова се сочи като новия химн на ГЕРБ. http://www.youtube.com/watch?v=PsiQ-9tBdhk

Песента има 4 пъти повече отрицателни гласове (нехаресвания) в YouTube, отколкото харесвания. Но въпреки това ето какво пише сайтът bnews.bg (свързан с Дилян Пеевски и Бареков) за песента:
Последният хит на младата певица Соня Иванова, „Гербер”  има всички данни да се превърне в емблема на управляващата партия.

Замислена или не като химн на управляващите, песента вече набира популярност не само сред герберите в политиката, но и сред опозицията.
Парчето се появи преди дни, но вече е сред най-популярните в социалната мрежа, а припевът му вече се припява из парламента:

„Да бъдеш гербер, не е лесно,
да даваш обич, не е лесно –
поникваш и внезапно разцъфтяваш.

Да бъдеш гербер, не е лесно,
да имаш вяра, не е лесно –
поникваш и внезапно  разцъфтяваш.“
Ето и обясненията на певицата при Милен Цветков:
http://www.youtube.com/watch?v=YltNWZ0Dme8

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.