Огън, въздух и земя се срещат на Въздухария 2012 – фотогалерия

Въздух, земя и огън се срещнаха за втора поредна година на „Въздухария“, фестивала на свободния полет край Сопот от 6 до 9 септември. Многобройните посетители се насладиха на въздушна акробатика, скокове от балон с бънджи, огнено шоу на артисти от цирк „Кумбо“, „Файър тиътър“ и „Нибрай“, на музиката на „Булгара“, „Тактика еклетика“ и др.

Свободен полет на Въздухария 2012. Снимка: Виктория Атанасова

Свободен полет на Въздухария 2012. Снимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваОгнено шоу на Въздухария 2012. Снимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваПодготовка за скокове с бънджи от балон на Въздухария 2012. Снимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваСнимка: Виктория АтанасоваОгнено шоу на Въздухария 2012. Снимка: Виктория Атанасова
Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.