Колата на Марешки за $1 милион

и ...заплаха за удар

http://www.youtube.com/watch?v=WAjtTXIN_Pk
Варненският аптечен бос Веселин Марешки е притежател на най-скъпата кола в България (около 1 млн. долара) – SSC Ultimate Aero – един от няколко модела, притежавани от близкоизточни шейхове, президенти на бивши съветски републики и неизвестни богаташи по света.

Милионерът ще прави коалиция с Яне Янев и ще влиза в голямата политика.
Който каже на предстоящите избори, че е близо до Станишев, Костов и Кунева ще получи силен удар от мен, закани се Марешки в пиарско интервю по ТВ 7. Той обяви, че ще прави предизборна коалиция с РЗС на Яне Янев, която после ще бъде патерицата на Бойко Борисов и ГЕРБ за съставяне на ново правителство. На шега наричат коалицията Яне-Марешки – Ярешки.
Тук още обяснения от Марешки за автомобила пред Нова ТВ.

Видео & Музика
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.