Без коментар: „Старейшини“ на ГЕРБ благодарят на първите партийни и държавни ръководители

Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Благодарим на човека, който е един истински строител на нова България, изключително достоен човек, който с апостолски труд изгради структурите на нашата партия ГЕРБ. Изразяваме дълбока признателност към председателя на ПП на ГЕРБ Бойко Борисов и заместник-председателя на партията Цветан Цветанов.

Благодарим за доверието, което ни гласуват. Неоценима е помощта за изграждането на Старейшините на ГЕРБ. Това каза председателят на СГЕРБ Николай Андреев на отчетно-изборното общо събрание на Старейшините на ГЕРБ, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Благодаря на всички министри, евродепутати, кметове и координатори, съдействали на най-важните инициативи на нашата организация”, добави Андреев.

Той очерта основните насоки на бъдещата работа на Старейшините на ГЕРБ: „Да приобщаваме все повече съграждани към идеите и програмите на ПП ГЕРБ, с оглед спечелване на следващите парламентарни избори и осигуряване на абсолютно мнозинство в следващия парламент, разяснителна дейност по отношение на политиката на правителството.

„Гаранция за успеха на СГЕРБ са нейните членове – това е най-голямото нейно богатство. Визията за европейско развитие на страната стана визия и на нашите деца”, каза Николай Андреев.

По думите му – приоритет на партията е да се раждат повече деца. „Младежкото ГЕРБ заяви, че до юли 2012 г. са се родили над 500 бебета на нейни членове. Броят на родените през същия период внучета на старейшините е още по-голям”, добави Андреев.

От Агенция Фокус

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.