Руснаци изядоха уникален животински вид?

[swf] data=“http://www.youtube.com/v/u-yMz-ck9RI“, width=“425″, height=“350″ [/swf]

Бившият официоз на СССР – в. „Правда“, издание на КПСС по време на комунизма и на руската компартия сега, съобщи, че преди три седмици в Азовско море е било уловено странно създание. Рибари от малко село в Ростовска област уловили съществото, за което отначало помислили, че са хванали извънземно. То бегло напомняло акула с дълга опашка и тежало около 100 килограма. Издавало скимтящи звуци.
Експерти научили за находката и пристигнали седмица по-късно, за да го видят, но установили, че съществото е било изядено от рибарите.

Рибарите заснели съществото с мобилен телефон и предоставили клипа, като обяснили, че създанието се е оказало изключително вкусно.
По този повод шегобийци коментираха, че червеният вестник е станал жълт и надминава всички конкуренти в тоя цвят с мистификациите си.

Свят
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.