Проблясък на Вежди Рашидов пред Нова ТВ

Вежди Рашидов пред Нова ТВ:

Министърът на културата Вежди Рашидов. Снимка: Булфото

…Но е така в ЕРЕКЦИЯТА на обществото. Обществото винаги е едно крайно. Само че българското общество по някакъв начин е обезпечено. Аз, като виждам, бай Вълко има козички, бай Вълко сигурно има и два декара, бурканите затваря и той е гарантиран за зимата, той не е в криза. И тогава се получава едно отрицание, но революция не се получава. Само отрицание. А това е по-малкият проблем. Аз щях да се радвам, ако днеска имахте да видите как сме върнали дебата за сериозната култура и как никаква Лейди Гага, пред която коленичим, а да видите Лили Иванова, снощи напълни залата, 17 хиляди, зала “Арена”. Това е чудовищно за гледане. Аз бях.

Нова ТВ: Чухме, четохме за това във всички вестници.

В.Р.: Това са много важни неща. Защото ние изпадаме в истерия, като съберем пет хиляди човека в Зала №1 и дойде Лейди Гага или някоя друга лейди. А една наша прима – 17 хиляди, и още два концерта, защото няма билети. Извинявайте, това е чудовищно, това е за Гинес! Страшно нещо е, страшна жена е!
Казвам ви, това са важните, градивни неща, една жена, която е една цяла епоха, пред която трябва да се преклоним…

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.