Авторът на възхвали за Борисов редовно съдийствал на „Бистришките тигри“

Бойко Борисов и Веселин Мишев пред тавата с печено теле. Снимка: бгнес

Според наши читатели, авторът на статията в прослава на Бойко Борисов Защо ГЕРБ си заслужи втория мандат, която поместихме вчера като особено ярък пример на журналистика, каквато рядко се е срещала и по време на едноличната власт на Тодор Живков, намира вдъхновение на зеления терен и на софрите край Бойко Борисов.

Както споделиха читатели във форума, Веселин Мишев е бивш спортен журналист и правоспособен футболен съдия. Той редовно съдийства на мачове като асистент на рефера Антон Генов.

Днес Антон Генов е шеф на Областната дирекция по безопасност на храните – София, която пък е под наблюдението на Мирослав Найденов.

Именно Антон Генов свири на прословутия мач, за който „Бистришките тигри”и „Чавдар” (Етрополе) летяха до Варна с правителствения самолет.

На мача, след който министър-председателят получи печено теле в тава на стадиона в Стара Загора, страничен съдия отново е Веселин Мишев. Заедно с друг скандален рефер – Таско Тасков, който в момента е наказан от БФС да не свири 6 мача.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.