Ще харесат ли американците Виктория Бекъм?

Виктория Бекъм позира с американското знаме. Снимка: Ройтерс

Интервютата са уговорени, къщата за 22 милиона долара в Бевърли Хилс е обзаведена, папараците вече са по местата си. Всичко е готово за пристигането на Дейвид и Виктория Бекъм в Лос Анжелис. Британската двойка ще се премести там заедно с тримата си сина, тъй като Дейвид има подписан договор с местния отбор “Галакси”. Семейството ще живее близо до приятелите си Том Круз и Кейти Холмс, а Виктория от няколко месеца не е спряла да повтаря колко е развълнувана от промяната в живота си. Доколко обаче на преситения от звезди Лос Анжелис му пука за пристигането й?

33-годишната Виктория е изключително популярна в родната си Великобритания, а също и в останалата част на Европа. Там на нея се гледа не само като на съпругата на един от най-популярните футболисти в света, а като на истинска модна икона. В САЩ обаче Виктория е почти непозната. Доста американци са виждали нейни снимки в списанията и вестниците, но много малко са тези, които знаят повече за нея.

“Виктория пристига в Лос Анжелис като мегазвезда и журналистите са много развълнувани от това. – казва Мелани Бромли от списание “Us Weekly”. – Но обикновените американци се чудят за какво е целият този шум. За нас – светските хроникьори, ще е чудесно да имаме нова звезда, за която да пишем. Но преди да стане това ми се струва, че Виктория трябва да се докаже като отделна от съпруга си личност тук в САЩ. За момента това не е така.”

Виктория хвърля първата топка преди мача между бейзболните отбори „Доджърс“ и „Ню Йорк Метс“. Снимка: Ройтерс
Дейвид и Виктория пристигат на състезанието от Формула 1 край Лондон тази неделя. Снимка: Ройтерс

Виктория е изпипала пристигането си в Лос Анжелис до най-малката подробност. На 16 юли телевизия Ен Би Си ще излъчи специален едночасов документален филм за нея. Той ще се казва “Виктория Бекъм: Пристигане в Америка” и ще покаже подготовката й за преместването и пътуването. Освен това тя ще се появи на корицата на списание “W” и ще участва в няколко токшоута. А на 7 декември с голям концерт в Лос Анжелис стартира турнето на събралата се наскоро група “Спайс Гърлс”, на която Виктория е член.

Впрочем, през последните два месеца г-жа Бекъм беше гост на някои специални събития от културния и спортния живот на САЩ. Тя се появи на сцената по време на раздаването на филмовите награди на MTV, за да връчи една от статуетките, и имаше честта да открие бейзболен мач между отборите “Доджърс” и “Ню Йорк Метс”, хвърляйки първата топка. Освен това вече обиколи и я снимаха в най-модните ресторанти, клубове и магазини в Лос Анжелис.

“На пръв поглед изглежда, че Виктория се мести в САЩ, за да е близо до съпруга си, но нейното желание е да стане максимално известна по целия свят – смята шефът на лосанжелиската фотографска агенция “Splash” Гари Морган. – Бекъмови още не са истински звезди в Америка, но ще направят всичко възможно да станат такива. През първите няколко седмици от престоя им тук те ще бъдат следени от шестима фотографи от нашата агенция. Но само защото клиентите ни от Великобритания искат да им изпращаме колкото може повече снимки на Бекъмови.”

Така изглежда имението на Бекъмови в Бевърли Хилс. Снимка: Ройтерс

В интервю за телевизия Ен Би Си преди няколко дни Виктория описа себе си като “нормално момиче от Лондон, което води доста странен живот”. “Искам хората да опознаят истинската ми същност – заяви тя по повод предстоящото излъчване на документалния филм за нея. – Имам доста необичайно чувство за хумор, което се надявам американците да разберат и оценят. Чувствам се благословена от Бог и искам да покажа това на всички.”

Виктория се определя като “работеща майка”, разкъсваща времето си между тримата си сина и развиването на собствената си колекция облекла, очила и парфюми. “Модата е най-голямата ми страст и нещото, в което съм най-добра”, обяснява тя. По собствените й думи синовете й били толкова развълнувани от преместването в Лос Анжелис, че сякаш отивали в “Дисниленд”.

Виктория на филмовите награди на MTV. Снимка: Ройтерс

Виктория отрича слуховете, които се появиха след събирането на “Спайс Гърлс”, че се кани да гради солова музикална кариера. “Уверявам ви, че нямам подобни намерения – казва тя. – Нито пък искам да се снимам в холивудски филми. Сигурно ще бъда единственият човек в Ел Ей, който няма подобни желания. Но наистина не мисля, че бих била добра актриса.”

Виктория има предупреждение към папараците, които се готвят да висят пред дома й в Бевърли Хилс. “С Дейвид ще водим доста затворен живот – твърди тя. – В Лос Анжелис има хора, които са много по-популярни от нас. Не очаквайте да ни виждате по клубовете всяка вечер. Много по-скучни сме, отколкото си мислят хората.”

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.