Журналистите сами си гърмят колите – това може да измисли властта на милиционерите

Директорът на ГДБОП Станимир Флоров заяви в началото на седмицата, че само малките деца не знаят кой сложи бомбата под колата на Сашо Диков от “Канал 3” и пред входа на вестник “Галерия”.

Той дори развива  с подробности идеята, че журналистите сами си слагат бомби. Сашо Диков отказал да се подложи на детектор на лъжата, тв екипът му дошъл твърде бързо до взривената кола. Това са основания на един полицейски шеф да обвини журналистите, че сами си слагат бомби.

Дребна подробност е, че Диков веднага подскочи да го съди за клевета, като поясни, че в писмо е приел да се подложи на детектор на лъжата, но иска веднага да се обявят резултатите. Ти да видиш, основната версия за атентат на шефа на една служба антимафия е, че журналистът е престъпник и трябва да го подложим на детектор на лъжата.

Изявленията стават в интервю пред ибрикчийския вестник „Телеграф”, който служи единствено за микрофон, но един неудобен въпрос не му задава. Така е с вестниците, които съществуват, за да правят пропаганда на правителството.

Преди време полицаи набиха фоторепортера Емил Иванов до съдебната палата и казаха, че се е самонаранил. На тази версия тогава пригласяше и един журналист – Петьо Блъсков, за да обслужи на свой ред МВР под ръководството на Румен Петков. Блъсков сякаш беше забравил, че когато гръмнаха неговия мерцедес през 1992 г., МВР отново пусна пред медиите версията, че си го е гръмнал сам.

Флоров е част от милиционерската власт. Доверено лице на Цветанов, на цялата онази група възпитаници на милиционерската школа в Симеоново, която сега носи гръмкото име Академия на МВР. От нея са излезли и всички зам.-главни прокурори, и по-дребни шефове прокурори, издигнати в съдебната власт от същата тая милиционерска власт.

Флоров заяви преди време пред камерата на бТВ за справянето с престъпността:
„Единственият начин да се оправят нещата е, ако се върнат нещата отпреди 1989 година. Това е единственото решение на проблема.”

Откровен милиционер. Откровена милиционерска власт, която си прикрива с приказки против комунистите, а установява нов модел режим на милиционери.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.