В десетката: Да ти се обади Мадам В.

Доган целува ръка на Валерия Велева на 13-ия юбилей на нейната рубрика с интервюта „По пантофи“, честван помпозно във Военния клуб в София. Снимка: Булфото

Предлагам ви чудесна, жълта история от личния ми живот и семейство. Моля ви, разпространете я.

Преди два дни в дома ми позвъняла известна „журналистка”, т.нар. „мадам В.”. Мадам се надявала на разговор със забрадена слугиня, бършеща прах от лавиците, нещастна съпруга и измъчена от бит домакиня, дъщеря на Рангел Вълчанов и майка на детето ни.

„Журналистката” пожелала усмиряване на рангелския зет и спиране на порочната му война с корупцията на министъра на културата. Министърът и неговият началник били готови да протегнат ръка и да помогнат за лечението на Рангел, но гаден, подъл зет пречил всячески на добрите хора.

Актрисата Вълчанова разочаровала „мадам В” с неприлични думи и тон.

Факт е, че не съм добре подготвен спрямо форми на човешката простотия и неолитен примитив. Уродливи герои от прехода и техни домузбалък диригенти се вмъкнаха в моя дом , но не по пантофи, а с мръсни, вонящи, клеясали чорапи.

Миризмата стана непоносима. Ще отворя прозорците.

Това е една закана.

От страницата на Велислав Минеков

* Б.р. – скулпторът проф. Велислав Минеков е съпруг на актрисата Ани Вълчанова, дъщеря на тежко болния кинорежисьор Рангел Вълчанов. Минеков подлага на остра критика действията на Бойко Борисов и Вежди Рашидов в областта на културата (виж напр. Бойко Б. почетен член или падението на СБХ).

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.