Цацаров цирк – цели 12 прокурори уж търсят подслушвачи, а всъщност замазват

Атрактивно разследване провежда главният прокурор Цацаров – пратил цели 12 прокурора в МВР да проверяват сигнала за подслушване. Да покаже как е взел присърце работата. За да може да каже после – нищо не открихме, цели 12 прокурора разследваха.

А дали ще са 12 или двама, е все едно. Дори един е достатъчен да разпита 10-15 души, да ръководи екип от разследващи. И тези 12 прокурори ги ръководи прочулият се като телевизионен герой Роман Василев, известен и с това, че е забогатял на борсата и от продажба на имоти.

Цялата акция прилича на спектакъл по забърсване на насрания задник на Цветанов.

Ако някой е подслушвал тайно, за това няма да има документи. Затова за подслушванията нищо няма да се докаже, никой не оставя документи за такива неща. Още повече с тоя главен прокурор, любимецът на Цветанов и Борисов, специално избран от тях за тоя пост.

Щом и Яне Янев каза, че сигналът до Станишев за подслушванията е фалшификат, значи е истински. Това вече е гаранция. Гледай кого плюе Янето, разбирай от какво искат да се пазят Борисов и Цветанов.

Някой съмнява ли се, че Цветанов е подслушвал? Малко ли циркове бяха? Достатъчно е, че Цветанов е подслушвал шефа на митницата и премиера – официално признато и от двамата.

А който помни с какъв патос патос Цветанов чете стенограма от разговори на лекари в Горна Оряховица, трябва да е разбрал, че тоя човек е болен и подслушва всички.

Сега градският прокурор Кокинов обяснява как щели да проверят „целия документооборот, ред, начин, има ли отклонение от законовите норми за използване на СРС“. Срещали пълно съдействие в МВР.

Ами ще срещат, я. Какво очаква Кокинов? Сигналът е, че всичко е ставало с устна заповед и без документи. А той какво проверява?

Ще се появи един хубав доклад, как 12 прокурори са проверили всички документи за 4 години и нищо съществено не са открили.

А може, в тон с модата, вместо да се говори за мандата на ГЕРБ, да се клеймят лошите политици от последните 23 години. И да изровят афера с подслушване от времето на Румен Петков и други лоши преди него.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.