Гьостерица със силикон

Румен Белчев

Откакто депутатите тръгнаха на работа с гьостерица под мишница и пищов на задника, единствената ни надежда някой да охлаби напрежението са милите, независими от нищо, освен от чорбаджиите си, свободни български вестници.

Отваряме „ТЕЛЕГРАФ“ и през сълзи изчитаме изявлението на зам.-председателя на комисията по енергетика в парламента г-н Явор Куюмджиев – „Цената на тока вече може само да пада“.

Доживяхме! И яйцата поевтиняха след изборите – ако се вярва на „ТРУД“ – с цели 16 %! Догодина, както е тръгнало, ще си ги варим безплатно!

И всичко това благодарение на кого? Естествено – на мъдрото управление, което във всичките си действия се ръководи от интересите на народа!

В същото телеграфно издание четем откровенията на г-н Михаил Миков „В парламента чуваме гласа на хората“: „…Да увеличиш детските надбавки, да удържиш цената на тока, да намалиш младежката безработица, да отмениш данък „Колиба“, колкото и да изглежда безсмислено – да, струва си“…

Като е безсмислено – що го правят?

Очевидно – класифицирана информация!

Специалистът по декласифициране на информации г-н Райдовски набързо разобличава в „ШОК“ мрачни тайни от близкото минало – „А през последните дни в първите редици на демократичните протестиращи се появи и самият Иван Костов със синя дамска превръзка на челото. Както после се разбра – по настояване на Доган!“ Пустият му Сокол – какви перверзии изисквал от висотата на сараите си!

„ВСЕКИ ДЕН“ пък разобличава яростно мафиотската организация на протестите срещу правителството – „Забиха кирка в лика на Тато“. Шуменски мебелист-ентусиаст си платил, за да му изрисуват Тодор Живков на капака на колата, а друг ентусиаст в потайна доба ударил една кирка на творението.

А защо? Всекидневното издание знае – „Според неофициална информация преди дни мебелистът получил оферта да се включи в протестите в София с атрактивната мазда. Той обаче отказал и имало вероятност отказът да е в дъното на атаката…“

„ТЕЛЕГРАФ“ влиза в задочен спор с „24 ЧАСА“ – според часовото издание затоплянето на времето и бумът на алкохолния туризъм довели до „Врява и безумство в Слънчев бряг“ , а  според телеграфното – има и културни прояви. С награди!

„Нови цици за мис Силикон“ – възторжено ни информира вестникът. Кандидатките „ще провокират мъжете, облизвайки сластно близалки. Тази, която покаже най-добри и атрактивни умения с устата, ще получи и най-голям шанс да грабне титлата“…

На логичния въпрос от какъв зор са им на силиконките нови импланти, има логичен отговор – „Ако не искат да сменят силикона в гърдите си, момичетата могат да се възползват да си оправят носа, дупето или някоя друга част от тялото“…  Иначе – участничките „ще са облечени като куклички“, но ако някоя се съблече по монокини, „ще получи бонус точки“…

Както би рекъл г-н председателят на Народното събрание – колкото и да изглежда безсмислено – струва си!

Много по-добре е да зяпаме по силиконките, отколкото да се плашим едни други с гьостерици и замерваме с дамски превръзки и тъпи компромати  из подопечните газети!

От в. Стършел и блога разПЕЧАТосване

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.