Писна ми…

Шествието по бул. Цариградско шосе в неделя
Протестът на 7 юли 2013, неделя, прерасна в шествие по бул. „Цариградско шосе“. Снимка: Булфото

Уважавам безкрайно, правото на мнение, избор и свободна воля у всекиго, т. к. дори да звучи налудничаво, не просто вярвам в тези безумни неща от сорта: демокрация, свобода, правосъдие, равни права за всички и прочие……..

Правя всичко по силите си, това да не бъдат просто думи.

До сега търпях, но май вече ми писна!

Много ми, писна!

Откакто вървят протестите, навсякъде се появиха едни яростни защитници на правителството, което принципно е ОК.

Това, което ме вбесява напоследък е, че #28 дни подред по възможно най-вулгарния начин, всички те ни обясняват колко сме: тъпи, продажни, лумпени, наркомани, безработни, неуспели и какво ли, още не…..

Огромна част от всичките тези защитници (не всички) по времето на онзи-който-иска-пак-да-е-премиер се бяха заврели в миша дупка или най-много съвсем „по тихонечку“ лайкваха по нещо опозиционно във фейса…..

Не смятам да убеждавам никого за „съветска власт“, НО аз съм от първият ден на протеста и ходя винаги, когато мога и го подкрепям по всички възможни начини, защото именно подобни „управленски“ решения, ни докараха онзи-който-иска-пак-да-е-премиер на главите!

В тази връзка ако някой все още не е разбрал, ние нямаме никакви партийни пристрастия, освен гореизброените в курсив!

По този повод, моля най-учтиво, тези които смятат, че съм: тъп, корумпиран, продажник, гербераст, лумпен, лузър, и прочие, тутакси да ме разприятелят и да спрат да ме четат. Така или иначе, пиша и правя само глупости, а някак си е срамно да имаш в контакт листата си тъпи и упорити аутсайдери.

Не, ли?

Без уважение

Николай Хаджигенов

От БлогА на Николай Хаджигенов, един обикновен адвокат.

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.