„Въздух“ – конкурс за фотография


„Въздухария – фестивал на свободния полет“ и клуб по парапланеризъм „Лети Независим” канят всички зад обектива, влюбени в свободата и търсещи вдъхновение на крилете на изкуството да участват в конкурс за фотография на тема Въздух.

Мечтата за полет е древна, колкото човека. Вдишай и издишай „Въздух“. Улови го.

Условия на конкурса

Всеки автор е поканен да участва с до 3 снимки. Изпращайте фотографии на  vazduharia@sky-camp.com до 15 август 2013 г. Изпратете ни и заглавията на снимките, двете имена на автора и контакти за обратна връзка.

Вашите предложения ще бъдат качени  в галерията фотоконкурс „Въздух“ на сайта www.sky-camp.com  и ще бъдат оценени от потребителите на сайта.

Номинираните с гласуване фотографии ще бъдат изложени на „Въздухария – фестивала на свободния полет“ , в град Сопот, както и на сайта www.sky-camp.com и в медиите партньори на фестивала.

От 5 до 8 септември 2013 г. публиката на фестивала ще определи победителите в конкурса.

Награди

Първа награда – прелет, тандемен полет с парапланер

Втора награда – панорамен тандемен полет с парапланер

Трета награда – панорамен тандемен полет с парапланер

Поощрителни награди от спонсорите на фестивала.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.