Грозни, мръсни, зли

Румен Белчев

Можем вече спокойно да оставим целокупното народно избраничество да си почива! Безпричинно сме се заяждали с тях – те не са виновни за нищо!

Добре че е „СТАНДАРТ“ да ни светне, че „Прокоба тегне край жълтите павета“. Не ни стига, че Парламентът бил построен върху стари цигански гробища, ами и цялата сграда е с „вградени символи на Нечестивия“.

По-конкретно? Моля! „…Във фоайето са монтирани обърнати конуси, поставени в три редици по шест. По този начин се образувало нумерологичното число 666, възприето като символ на дявола. Розетката, монтирана на тавана на пленарната зала, съдържа пентаграми, които нарушават положителната енергия…“

В резултат? „Клетите депутати са едни из кръчмите и в „Евксиноград“, но отидат ли на работа в Парламента, внезапно пощръкляват…“
Тичайте по морета и балкани, мили наши избраници, поживейте малко като нормални хора, пък наесен – с песен – пак ще пощръкляваме заедно!

Свръхестествени явления цвърчат из цялата напечена страна – в Берковица „Шофьор блъсна къща, брат му би стопаните“ – информира „ТРУД“. Добре че е имало наблизо полицай, за да даде научно обяснение на явлението – „Май се караше на хората, че къщата се е изпречила пред колата на брат му“…

Друг полицай не е извадил тоя късмет – отваряме отново „СТАНДАРТ“ и зяпваме пред новината, че „Пребиха шефа на бургаската полиция“. Невероятното е, че биячът, опердашил полицая заради това, че се опитал да пресече на „зебра“, пък той бързал с колата, се оказал „бивш полицай“… Майко мила, щом и полицаите взеха да се млатят едни други, очевидно доста пентаграм е надвиснал над държавата!

Но стига с тия мрачни езотерики – животът около нас е пълен с хубавини и красоти!  Като не можем да си позволим лято на море, можем поне да си позволим един „УИКЕНД“ срещу левче и нещо. Грабваме най-дебелия и най-тиражния български вестник, за да се натресем на „Дупето на Азис“.

Наслаждаваме се на снимките, научаваме, че „Фолккралят е доволен от апетитните извивки на седалищните си части“ и продължаваме напред – „Кайли Миноуг показа сочно дупе“, както и тъжната новина, че „Задникът на Джена тръгна надолу“… Но не само тя го закъсва – и „Ники Кънчев пусна шкембе и цици“. Като стана въпрос за млечни жлези, фолкпевицата Камелия си няма никакъв проблем – тя гордо заявява, че „Гърдите ми растат от много любов“…

Изключителна духовна храна само срещу лев и петдесет – в сто и двайсет страници и няколкостотин хиляден тираж.

Пощръкляваме от пентаграми и обърнати конуси, бием се под път и над път, четем от сутрин до вечер за задниците, дупетата и шкембетата на хората, опитващи се според силите си да ни забавляват, няма защо да се учудваме на твърденията на астроложката Алена в същия тоя дупепрославящ седмичник: „Живеем зле, защото сме зли, подли, мързеливи, бездуховни“.

Което си е вярно – вярно си е.

От в. Стършел и блога разПЕЧАТосване

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.