Силвестър Сталоун направи Варна на Сомалия – фотогалерия

Силвестър Сталоун слиза от мерцедеса на снимачната площадка. Снимка: Impact Press Group

Силвестър Сталоун слиза от мерцедеса на снимачната площадка. Снимка: Impact Press GroupСилвестър Сталоун слиза от мерцедеса на снимачната площадка. Снимка: Impact Press GroupДолф Лундгрен в почивка на снимачната площадка. Снимка: Impact Press GroupРепетиция за снимки с епизод с пиротехника. Снимка: Impact Press GroupСталоун в подготовка за снимачна сцена. Снимка: Impact Press GroupСнимка: Impact Press GroupДубльор на Уесли Снайпс, в ролята на африкански диктатор,  на снимачната площадка. Снимка: Impact Press GroupПристанище Варна като пристанище в Сомалия. Снимка: Impact Press GroupСнимка: Impact Press GroupСнимка: Impact Press Group

Звездите от третата част на холивудския екшън „Непобедимите“ Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс пристигнаха във Варна. Актьорите са отседнали в хотел на Златни пясъци. В 7 часа днес започна първият им снимачен ден и тримата – дисциплинирано и под строй са напуснали хотела точно в 6 часа тази сутрин. Звездните гости кацнали във Варна инкогнито. Пак инкогнито са се настанили в хотела. Тримата се държали изключително приветливо. Варна ще „играе“ Сомалия. Сомалийската действителност е пресъздадена на територията на корабостроителния завод. От 5 часа сутринта през портала на завода минават камиони с техника и автобуси със… слаби чернокожи африканци. Статистите са подбрани основно сред тъмнокожи студенти. Те ще бъдат охраната на сомалийски мафиот. В неговата роля ще се въплъти Уесли Снайпс.

И Долф Лундгрен се присъедини към компанията на Силвестър Сталоун, Уесли Снайпс и Джейсън Стейтъм, който се снима във Варненската корабостроителница. Варненският бряг е превърнат в сомалийски и на някои сгради пише Република Сомалия.

Камера, използвана при снимките на Непобедите 3 във варненската корабостроителница, е паднала от хеликоптер във водата и по-късно е била извадена. Информацията беше потвърдена от рибари, които минават покрай мястото, където продължават снимките на филма четвърти ден. Според работници на пристанище Варна Мики Рурк също е пристигнал на снимачната площадка рано тази сутрин с голям Мерцедес Г-класа. За да изглежда по-автентична обстановката на няколко места има изкуствени палми, а на една от сградите е нарисуван портрета на сомалийския диктатор.

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.