Любо, свинята и Фейсбук

„Ентусиаст“ представя „Faceбуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“

Лошата новина е, че лятото е към края си и понеже веднага очаквате да прочетете нещо за добрата, Ви информираме, че в началото на месец септември новата книга на Любен Дилов-син „Faceбуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“ вече е факт. Третият том от поредицата отново предлага забавни постинги. Към добре познатото оформление този път прибавихме друга цветова тоналност, а, на корицата присъства нов герой – Дремещата свиня, добре позната от предаването „Пуснете водата“.
То разкрива основното предназначение на всяка телевизия да държи населението в състояние на постоянно развеселен идиот.
В предаването пълноправен ко-водещ на Любен Дилов-син е Дремещата в него свиня. Той смята, че у всеки човек дреме поне една свиня и е редно, толерантно и политически коректно тя да бъде изваждана на показ, без цензура и уговорки.

След публикуването на първата и втората част от поредицата „FaceБуки“ публичната страница на Любен Дилов-син в социалната мрежа заживява свой живот – това е животът на над 75 хиляди нейни посетители. Продължението на „FaceБуки“ и „FaceБуки II том. Дневникът на малкия Нострадамус“ за пореден път ни поднася огромна доза свежо забавление и разнообразни теми – от международната и българската политическа сцена до ежедневните български абсурди и битовизми.

Читателят може да научи и как според  Дремещата свиня да впечатлява с разтърсваща музикална култура, да се запознае с някои нейни възгледи за здравословния начин на живот и методите за лично усъвършенстване, ще получи общи съвети за оцеляване в киселинна среда. А откакто има Фейсбук и почитателки, Дремещата във всеки от нас свиня смята, че е компетентна по всякакви теми, свързани с модерния начин на живот, като например: как да посетим болен, как да впечатлим непозната жена в бар и как да се ъпгрейдваме, без да ни увисва като windows…

Книгата ще Ви разкаже и някои от любимите приказки на свинята: До Чикаго и назад (през Белград), Полунощни истории, Кучешки живот, Приказка за трудолюбивите пчели, Българският титанизъм, Добра новина, лоша новина, за да научите в края, че „във всеки от нас дреме по една свиня. Повечето хора избягват да си признават този факт. Аз обаче не само я открих, докато разчиствах в себе си, но открих и че мога да живея в разбирателството със свинята, която дреме в мен.“

За Любен Дилов-син

Любен Любенов Дилов, по-известен като Любен Дилов-син, е български телевизионен и киносценарист, писател-сатирик, журналист, медиен предприемач и политик. Роден е на 19 ноември 1964 г. в София. Син е на българския писател-фантаст Любен Дилов (1927-2008). Завършва 32-ра гимназия в столицата и Факултета по журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски“, специалност „Печатни медии“. Работи като редактор в няколко печатни издания като вестник „Поглед“, списание „Литературна академия“ и др.

От 1990 г. се занимава със създаването на телевизионните предавания „Ку-ку“, „Каналето“, „Хъшове“, „Шоуто на Слави“. Той е двигател и основен идеолог на тези предавания. След 2001 г. Дилов-син влиза в политическия живот  на България. Той е създател и първи говорител на движение „Гергьовден“, а през 2003 г. става и негов председател. От 2005 до 2011 г. е съ-собственик и главен редактор на вестник „Новинар“. Член е на Интернет общество – България от 1 май 2001 г.

От 11 август 2010 г. е главен редактор на българското издание на италианското списание „L’Europeo“. Любен Дилов-син е ценарист на игралния филм „Ла дона е мобиле“, както и на няколко документални филма, радио-предавания и др. Главен сценарист е на сериала „Седем часа разлика“. „FaceБуки III том. Житейските възгледи на дремещата в мен свиня“ е 11-тата му книга.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.