Социалдеп(р)есираната власт си нацистка парцалите пред нацистите

Иво Инджев

Къде са управляващите в България в нацистката картинка, пречупени мълчаливо в кръста?

Пречупеният кръст на социалдеп(р)есираните отговаря на въпроса:

Нацисткат си парцалите.

Нацисти дефилират с изпружени ръце по улиците на България.

Нацисти крещят срещу бежанците, но крепят властта на уж социално и интернационално ангажираните социалисти, сродени обаче тук с нацистите по парламентарен взаимен интерес.

Някакъв цветен по рождение чуждестранен изрод наръгал с нож българско момиче в центъра на София и това се превърна в повод за масажиране на клюмналия авторитет на фюрера Сидеров и сродните му нацисти.

Жадуват да заявят с нацистки крясъци присъствието си, за да не им пишат в Москва отсъствие в следващия парламент.

Това им отива на черните униформи от кафяв тип.

Хранят политическата си далавера на кресливо малцинство, върху което паразитира охолството да са крепители на социалдеп(р)есираното мнозинство зад днешното правителство.

Къде са обаче „антифашистите”, „интернационалистите” и борците за правата и свободите на бежанците от България?

Стотици хиляди са „само” прокудените български турци, последвани от три пъти по толкова български българи, решили да напуснат България без да е имало гражданска война, а „само преход” към сегашната й власт.

Няма ли да въстанат социалдеп(р)есираните срещу нацистите?

Няма ли да изригне на принципна основа някой техен елемент, разголен с червен потник, показван да протестира като разгонен ден след ден цяло лято в централните новини на телевизиите в България край шадраванчето в центъра на София, крещейки срещу гражданската опозиция на властта?

Нали са уж социалисти и техният лидер е главен (в) ПЕС?

Той в коя колибка се крие, че не лае?

Ами Доган, който се сврял нейде в онзи свой рай в боянския сарай?

Когато червените мълчат, подобно на Сталин- като съюзник на Хитлер (август 1939- юни 1941-ва), кафявите маршируват, но не на Изток, а с благословията на Изтока, за да противопоставят България на Запада.

От блога на Иво Инджев

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.