Руската журналистка с репортажа от България била секстерминатор

В помощ на Румен Петков в борбата с очернянето на родината

Дария Асламова, когато не се тревожи за натовското иго над България. Сн. Аргументи и факти

Публикацията на специалния кореспондент на “Комсомолская правда” Дария Асламова със заглавие „Нашите братя – българите: Предадохме Русия, но я обичаме!“ (в две части) разбуни духовете и у нас и дори предизвика призива на неизвестен досега комитет “Самосъзнание” до министър Румен Петков да я разобличи и да прекрати очернянето на България, както беше обещал по повод репортажите на Би Би Си (виж апела тук и репортажа тук).
Оказа се, че този път задачата пред Петков е лесна – за Дария Асламова няма нужда да се пита Интерпол, тъй като тя самата разгласява охотно делата си.

Родената през 1969 г. и завършила журналистика в Московския университет дама е скандално известна в Русия. Тя се утвърждава като журналистка с репортажи от “горещите точки” на разпадащия се СССР, но се прочува и шокира дълбоко руската публика с първата си книга “Записки на лошото момиче” (1994), в която описва с най-големи подробности общуването и сексуалните си контакти и дори интимните анатомически особености на някои от най-известните мъже от руския политически и артистичен елит. Сред нейните трофеи се оказват актьорът Александър Абдулов, тогавашният председател на парламента Руслан Хасбулатов и много други.

Даря Асламова във фотосесия за еротично списание. Снимка: личен сайт на Асламова

Даря Асламова във фотосесия за еротично списание. Снимка: личен сайт на АсламоваДаря разголена с автомат на първа страница на руски вестник.Из фотосесия за еротично списание.Из фотосесия за еротично списание. Снимка: личен сайт на АсламоваДаря с първата си книга. Снимка: личен сайт на АсламоваДаря с Радован Караджич. Снимка: личен сайт на АсламоваДаря прави репортаж за френския чуждестранен легион.  Снимка: личен сайт на АсламоваДария Асламова - секс-бомба за политици. Сн. Пентхауз, Русия

Следват “Записки 2”, Приключенията на лошото момиче” и “Новите приключения на лошото момиче”. Откровените и дори порнографски описания, и похожденията й я превръщат в една от светските знаменитости на руската столица. Тя е сред постоянното присъствие на най-изисканите коктейли, дава интервюта и прави голи фотосесии за лъскавите списания.

“Тя първа в Русия се опитва да направи пари с “горещи” репортажи от леглото – мемоари, в които разказва за сексуалните си приключения”, пише в един от многото й портрети в руските медии.
Като пратеничка на “Комсомолская правда”, вестникът, който запазва името си, но от издание на Ленинския комсомол се превръща във флагман на руската жълта преса, Дария Асламова пътува по целия свят и пише репортажи като “В Европа сега е модерно да се заразяват хората със СПИН”, “Как прекарах медения си месец в порностудио”, “Индия – как медитирах на сексуални теми”, “Малките тайни на примерните ученички” и т. н.

Ето един характерен за творчеството й пасаж от репортаж за Френския чуждестранен легион в Джибути: “Мога ли да вляза? – меко попита Жан. Стоеше външно спокоен, но под маската на почтителността се криеше хищно желание. На неправилното му скулесто лице неуморно горяха цигански очи. Учудих се на внезапната услужливост на съдбата, която вместо един мъж ми предложи друг. Като гледах едрия му нос, си спомних древното женско поверие, което гласи, че такива мъже носят в панталоните голямо съкровище… Той ме съблече бързо, но красиво, и смъкна своите дрехи с ловкостта на маймуна. Очакваше ме шок. Изписках, като видях колко щедро го е надарила природата. Всички мои прогнози за огромния член се сбъдваха с лихва…” По-нататъшното цитиране на репортажа на Асламова може да докара обвинения в разпространение на порнография.
Направо е за учудване, че в публикациите на Дария Асламова за България няма никакъв сексуален елемент. Тук тя се е срещала с лидера на Комунистическата партия в България Александър Паунов, с проф. Андрей Пантев, с журналиста Велизар Енчев, с Волен Сидеров, с журналиста Бойко Василев, с шефа на телевизия „7 дни“ Петко Тодоров,с жители на Граф Игнатиево. Очевидно нейната помощничка в България не е подбрала най-атрактивните събеседници за Дария, но все пак – какво ли им се е случило? Ако никой от тях не е привлякъл вниманието й като мъж, това е срамно за българите. Но репортажите вероятно ще имат още продължения или в следващата й книга ще излязат нови подробности за дружбата между България и Русия…
Все пак е утешително, че докато в България стенат под описаното от журналистката “натовско иго”, а новите западни съюзници пращат тук разни криминално проявени да провокират към трафик на бебета и други лоши неща, руският вестник е проводил в България сексуална терминаторка да напомни къде всъщност цари истинска свобода.

В публикациите й освен укор за предателството се чувства и склонност да прости в името на старата дружба, ако се разкаем. Тогава тя пак ще ни приласкае и ще разтвори за нас… крака?

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.