Под игото

През 2007 паднахме под Европейско робство. Бяхме предадени. И стана много лошо.

Загубихме Руските пазари. Сега щяхме да произвеждаме, да произвеждаме, да произвеждаме и да продаваме, да продаваме, да продаваме – на съветските пазари. И те щяха да купуват, да купуват, да купуват, а ние да добруваме …

Но-о-о, бяхме предадени и целия ни народ се противопоставяше и се дърпахме и нещяхме. А Лъжлив Дедо ни предаде. И паднахме под робство. Европейско.

Късмет извадихме само защото Русия продължи да ни обича. От чиста братска любов ни достави Лукойл, Белене, Южен поток и газ. Та не спряхме съвсем да добруваме, но сега вече ще спрем. Заради глупавите Украинци, дето се продадоха на Сорос. И загубиха Руските пазари. И сега се борят против робството, но без помощта на Русия едва ли ще се справят.

И нашата надежда е в Русия, но това не го казваме, за да не ни чуе поробителя и да ни спре фондовете. Да!

Но си го мечтаем тайно – да дойде Русия и да ни освободи някой ден.

Значи, като видя Сорос, че Народното на Орешарски Правителство си търгува и ние си добруваме, се опита и нас да купи. Но само малцина се поддадоха и не му се получи инсинуацията. И като удари на камък, измисли още по-гаден и противонароден номер да събори Народното на Орешарски Правителство и взе, че купи Бандеревците, та да вгорчат живота на вселенското православие и всецялата славянска култура и история.

И сега патим. Под Европейско робство. Русия може да спре да ни обича и край с Белене, с потока и с добруването и всичко ще стане скъпо и ще ни превземат цигани и сириици и гейове. И отникъде взорът надежда невиди и братските орли не хвърчат към нас, а нашите лидери са сложили на първо място в листите онези които трябва да идат при поробителя и на второ място онези, които им се ще да идат, но не трябва.

А братските орли кацнаха в Крим и там ще токуват и надали ще дохвърчат при нас, преди да са излюпили орленца. Някои прелитат и тука да токуват, но нашите токачки още ги е страх от поробителя и не смеят явно да се токуват, а само тайно и по късна доба се отдават иносказателно на инвитро. Ако токуването не даде резултат имаме и резервен вариант – кукуването, но там надеждите са слаби.

Освен резервен вариант имаме и едно скрито оръжие – ще изпратим Пеевски при поробителя, белким успее да купи Сорос и така да го превземем отвътре. Щото ако Сорос не се купува с пари, се купува с много пари, а кой има толкова пари освен Пеевски.

В момента изчакваме благоприятен момент в развоя на събитията и се зъбим на тирана, докато дойде и нашия час, да скокнем като един, както сме правили много пъти в миналото, и да дойде някой дядо, да ни освободи.

От блога на Евгени Марков

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.