Правителство, „Южен поток”, избори – проблясъци от Фейсбук

Коментари за трите варианта за избори, които предложи лидерът на ДПС Лютви Местан

Колаж на Венци Мицов със собствения му образ, по повод изявлението на Лютви Местан за три варианта за избори. Тестът към снимката е: Ас накарах Лютви да свали кабината, ве!!!

Christo Komarnitski
Днес и Станишев остана без кафеварка…

И сега с кафето като се заобръщат едни медийни и полит-палачинки – свят ще ни се завие…

Venci Micoff
Шах и мат!!!!
Местан – почетен председател на Протестна мрежа :)))

Кратък политически обзор на последната година:
Миналата година по това време взеха кафеварката на Бойко.
А днес взеха самовара на Сергей.

Малко ми е жал за БСП :((((
Никога не съм вярвал, че могат да стигнат до момента, в който всеки да си прави с тях каквото си пожелае…
Това е цената, която се плаща за „власт на всяка цена”…

„Нашият изборен успех и нашите разкрития са основната причина за падането на кабинета „Орешарски“, на което сме свидетели днес“, смята Радан Кънев.
Още някой не си е пил хапчетата днес :)))))

Асен Генов
Аре да обобщим така: Местан не се кефи, че ДПС са извън схемата за гепене по проекта „Южен поток”. Прави пресконференция и казва на БСП, в стил „думам ти дъще“, че не се кефи. Казва им: „Пичове, имате три варианта — бърз, нормален и бавен. От офертата ви как ДПС също да гепи по Южен поток зависи с каква скорост ще свалим Орешарски…”
Има ли въпроси?

Teodor Mihailov
Днес Доган ни даде 3 варианта: „Избирайте КОЙ да ви управлява! Аз, моя милост, или Ахмед!“

Цитат от Бойко Борисов, припомнен след присъдата над Цветан Цветанов на първа инстанция.

Stеphan Yankov
За тези, които мислят, че коалицията БСП-ДПС е крадлива, ще е добре да видят как би изглеждала в това отношение една коалиция ГЕРБ-ДПС Но все пак аз не вярвам Местан да цели това. Според мен той просто е усетил, че конфигурацията БСП-ДПС-ББЦ може да осигури повече редовно заети места в парламента, отколкото дава в момента версията БСП-ДПС-Атака. А и честно казано, не смятам, че ГЕРБ може да си повтори силния резултат от последните избори, нито пък БСП – толкова слабия.

Dobri Bozhilov
„Южен Поток” е проект за 3 милиарда евро, които ще се влеят в българската икономика, защото ще се строи тук. Парите ще се осигурят от нисколихвен заем от Русия, който ще се изплаща 22 години. Приходите за изплащането му са гарантирани от самата Русия с условието да поддържа 80% от тръбата пълна, или да плаща за 80%, дори да не го ползва. Именно от тези пари ще се плаща заемът. Всичко изглежда перфектно и е един добър модел за продажба на географско положение.
Има само един проблем – Европа не обича като бедните забогатяват и правят правилни неща.

Ако Европейската комисия спре голям проект във Франция, това ще предизвика протести и избуяване на анти-европейски настроения. Защото франсетата са патриоти. Като ЕК прецака проект в България, това е повод за гордост на предателите и причина правителството да бъде свалено. Защото българите не сме патриоти. Но нека се знае, че патриоти има, и че след като разчистим предателите в самата България, които са най-големите ни врагове, след това ще изколим и европейските лицемери. Правено е и пак ще се прави… В следващите 1300 години ще се случи многократно…

Венци Мицов като Венцита Лебервурст. Полузакритият надпис на фленелката гласи: „Аз победих анорексията“

Димитър Хаджидимитров
„Победата” на ГРАБ и Мутрата на евровота означава, че у нас все още има около 650 хил. тежко увредени в главата селски бекове и чалго-калтаци от мъжки и женски пол. Не че останалите партии са китки за мирисане, не! Но да викаш пак Батман Мутрата и Цвинокио Ушистия да те чукат и то срещу мизерията ти, да те лъготят, скубят и унижават (дано съдиите да са го разбрали наистина), да се мандахерцат с ножички и лентички насам-натам из държавата и да сеят „бисери“ из е-медиите по света и у нас, наистина трябва да си духовен питекантроп.

Venci Micoff
Харесва ми, когато Прокопиев е добрия, а Пеевски – лошия.
Харесва ми и обратното.

Харесва ми, когато Плевнелиев е добрия, а Маргарита Попова – лошата. Харесва ми и обратното.
Харесва ми, когато напиша статус, да ме нарекат КОМОНИЗД.
Харсва ми и обратното.
Харесвам страната, в която едната олигархия се бори с другата олигархия.
Харесва ми и обратното.
И за край – нали помните какво беше казал Джон Кенет Гълбрайт – „При капитализма човек експлоатира човека. При комунизма е точно обратното.“
Айде, и чакам нови статуси за честните лидери на свободната преса и чистата политика.

Колаж от Фейсбук, неизвестен автор.

Асен Генов
Днес, #БСП абсолютно заслужено потвърдиха, че изцяло заслужават прозвището „ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ“. Точка. Да не съм чул обидени. Ако сте червен и не ви харесва това — разкарайте върхушката, около Sergei Stanishev! Пак точка!

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.