Тъпо порно

Румен Белчев

Само ни плашат с демографската криза – размножаваме се, братя, като зайци! Е, поне ако се вярва на писаното във вестниците в навечерието на решителните политически промени в държавата!

Решаваме да разберем какво става в България днес, затова посягаме първо към „БЪЛГАРИЯ ДНЕС“ и още от първата страница радостно отбелязваме, че мераците български винаги са на първа линия – „Николета тича без сутиен под дъжда“!

Да не се чувстват пренебрегнати милите дами се грижи пък най-тиражният всекидневник „ТЕЛЕГРАФ“ – той пък прославя прословутата българска сила мъжка – „Крадец троши с пенис прозореца на баба“. Бяхме чували за всякакви инструменти за разбиване на врати и прозорци, но тоя наистина е принос в световното взломаджийство!

За неверниците има и снимка. На строшения джам, разбира се, вие какво си помислихте, това е сериозен семеен вестник!

Историята също подлежи на порнофикация – криминален случай с пиян пенсионер, който стрелял по комшиите, защото му вдигали шум, е хептен научно обяснен от „БЪЛГАРИЯ ДНЕС“ – „Каменен пенис пощурил стрелеца от Бузовград“!

Става дума не за друго, а за „Родния Стоунхендж“! Скално образувание, наподобяващо онова, за което става дума в заглавието, е набедено за „светилище от късния енеолит, за което се смята, че е Врата към отвъдното“… Очевидно вратата пропуска и в двете посоки, защото при равноденствие хората в околността се изнервяли и започвали да се стрелят – явно зли сили нахлуват отвъд!

За да не си помислим, че порното владее само масовата, наричана кой знае защо жълта, преса, поглеждаме и в „ТРУД“, за да научим, че „Дупето на Лопес разтърси мрежата“! Има и снимка на въпросното притежание на Дженифър Лопес, облечено в мрежест чорапогащник – за любителите на такива пейзажи.

„24 ЧАСА“ залага на общата култура на читателите, които би трябвало да знаят кой е Бил Гейтс – „Бил Гейтс дал 200 000 за суперпрезерватив“. Иванчо от вица би рекъл, че скъпичко му е излязло, но за разочарование на маниаците, от текста става ясно, че милиардерът се бил изръсил за разработката на съоръжение, „чиято цел е подобряването на живота на най-бедните хора в света“…

Още по-висш пилотаж в заобикалящото ни порно извършват родните букмейкъри – след като предвижданията на резултатите от родните мачове вече не могат да затруднят никого, те са се видели в чудо и приемат залози за всякакви глупости – например дали ще бъде избран председател на Върховния касационен съд или не.

„Букмейкър: Няма да изберат съдия № 1“ – предупреждава „ТРУД“. И дава полезен съвет: „Ако заложите 1 лев на този изход, ще спечелите 25 ст.“ Професионализмът си е професионализъм – познаха! На другия ден Висшият съдебен съвет досади на всички с многочасово заседание по телевизията и не избра никого! Явно и там се играе черно тото!

Е, на печелившите – честито!

Тъпо порно наистина, но такъв ни бил късметът…

От блога “РазПЕЧАТосване

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.