Отворено писмо на една излъгана камилка

Евгений Тодоров. Снимка: личен архив

Братя българи,

Обръщам се към вас, истинските българи – не просто български граждани, а патриоти с българска кръв, наследниците на Аспарух, Ботев и Левски.

Казвам се Милка Аспарухова и се гордея със своя произход, вяра и със своята родина.

Ние живеем в прекрасна страна, населена с най-красивите и умни хора на планетата. Имаме най-полезните изкопаеми, но на тях сложиха ръка чужденците, имахме най-прекрасното селско стопанство, но го провалиха хората на Костов, които са чужди слуги.

От самото начало на така наречената демокрация разбрах, че за всичкс са виновни небългарите. Направиха етническата партия ДПС, която със своя явен неосманизъм ще ни превърне отново в роби на турците.

Разните соросоидни организации, финансирани от евреи, пък проповядат, че трябвало да има някакво се мултикултурно общество и какви ли още не глупости. Че тя културата ни е една – българска.

Народът се произнесе, че има две велики български книги – „Под игото” и „Време разделно”. И в двете ясно се казва кай е виновен за всички злини. Препрочитам си ги всяка вечер.

Имам си и няколко любими книги за евреите, и те са много полезни. Откакто ги прочетох не си държа парите в банка, защото знам, че банката е на Ротшилд – както и да се казва.

Кусур на всичко ни са и сирийците, дето разнасят болести, разврат и радикален ислям. Че на всичкото отгоре и ги храним. Затова не ни повишават пенсиите.

От години гласувам за Волен Сидеров, защото само той държеше на българщината. Но откакто се продаде на ДПС и особено след като видях по телевизията хотела в Париж, в който ходил с любовницата си, го разлюбих.

Спрях да гледам телевизия „Алфа” и отново минах на „Скат”. Оказа се, че тя си е останала най-българската телевизия. От сутрин до вечер показват зулумите на турците и обясняват колко е бил полезен Възродителният процес А Валери Симеонов даже обеща да си върнем ракетите. И да ги насочим към Истанбул.

Тук мъжът ми, старшина о.з. Аспарухов, стана от миндера, дето лежи по цял ден, и се поклони на телевизора. Щото той 20 години се е мандахерцал около ракетите СС 23. И вика, че през цялото време е мечтал как ще пусне една ракета към Босфора. За да си го върне за петвековното робство.

Реших да гласувам за СКАТ.

Само че като се появи това момче Бареков и особено след като призова народа да легнем на границата, за да не пуснем онези рязаните, дето гласуват по няколко пъти, направо взех влака за Свиленград. Там имам една братовчедка, отседнах у нея, но всъщност повечето време бях на границата.

Идвах по тъмно, лягах на браздата и чаках  някой изборен турист да мине, та  да го прогоня. Ама нищо не стана, турците явно са минали през друг място.

Изборите минаха, аз обаче останах да спирам сирийците. Ето, онзи ден се зададе едно момче, сирийче ли беше, местно турче ли беше, с една козичка – напира да мина границата. Аз обаче като скочих с една пръчка . къш, къш! викам и го прогоних. Откъде да знам дали не е спяща клетка на радикалния ислям.

Та си гласувах за Бареков, мъжът ми – за СКАТ.

Онзи ден като застудя се прибрах от границата, седнахме да гледаме телевизора и какво да видим? Нашите хора решили да стават министри. И всичките се кълнят, че са евроатлантически ориентирани. Бареков даже вече се настанил в Брюксел – докато аз лежа на браздата в калта.

Онези от СКАТ не поставят никакви условия – нито за ракети, нито за възстановяване на армията, нито за джамиите.
Та се почувствахме излъгани. Кака ви Милка я излъгаха като камилка. И от ГЕРБ   ни се смеят – гледат на нас като на излъган електорат.

Ама ние сме гласували не само срещу ДПС, но и срещу Америка, Турция, Европа, евреите, сирийците, циганите и не на последно място срещу Бойко -тоест за българщината, а то излиза, че сме гласували за евроатлантици.

Гледах обаче как днес Волен махна европейското знаме по телевизията и как хубаво говори за колониалното робство, под което се намираме, че си мисля, дали да не вземем пак да гласуваме за него следващия път.

Само и той да не се пише евроатлантик накрая – за едното министерско място.

Ваша Милка.
И България над всичко!

От блога За прехода

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.