Civilizatia obscura – поглед в сюреалистичните реалности

Изложба Civilizatia obscura поглед в сюреалистичните реалности, представя Петер Кумранов. Откриването е на 1 декември от 18.30 ч. в галерия Suspacious.

Civilizatia obscura е преглед и епикриза на съвременния цивилизован свят– с неговите тъмни и цветни костюми, лакомства за очите, подаръци за тялото и духа – картините имат за цел да интерпретират блокиралата глобалност, претъпкана от железните стада на разума.

Разгръщането на сюрреализма в ежедневието води до формулата на осъзнатия живот – разликата между спокойствието и смелостта, умножени по вдъхновението…

Изложбата представя двадесет и две платна, рисувани с маслени бои през последните десет години. От 1 до 10 декември в галерия Suspacious, ул. „6-ти септември“ № 13.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.