Петя Раева за „Радостта от храненето“
В пиано бар „Камино“ Петя Раева представи новата си книга – втората част на бързия наръчник за здравословен живот „Радостта от храненето“, издание на „Ентусиаст“. Сред гостите на събитието бяха едни от най-популярните личности у нас, представители на българския обществен и политически елит, както много журналисти, приятели и близки на авторката.
Всички присъстващи получиха специален подарък – книгата „Радостта от храненето“ с личен автограф от Петя Раева и саше със специална хранителна добавка за отслабване, базирана изцяло на билкова основа, която авторката разработва съвместно с екип от специалисти.
„Убедена съм, че има какво да научите от тази книга и най-вече за любовта към живота, която ни разкрива Петя. Сигурна съм, че това е правилната рецепта“, сподели Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“.
Препълнената с гости зала на заведението развълнува авторката, която беше кратка в думите си, но точна и ясна, такава, каквато я познаваме и от парламентарната трибуна: „Вълнувам се, защото тази книга е плод на нещо, което излезе от сърцето и душата ми. Мили приятели, наслаждавайте се като мен на живота и на радостта от него!“.
„Книгата ми не е за отслабване, тя предлага начин за по-здравословен живот“, споделя Петя Раева, която е приложила на практика своите методи и е отслабнала с повече от 30 кг. Така тя се превръща в най-достоверното рекламно лице на своята теория за храната и храненето, които разглежда като състояние на тялото и духа.
Книгата представя личната философия на авторката, утвърждаваща радостта от храната, и то не само в процеса на приготвянето и консумирането ѝ, но и от споделянето ѝ с приятели и добра компания. Храненето е разгледано като социален акт, а не като първично задоволяване на глада, а отслабването се постига не с мъчителен глад, а със здравословна система на хранене.
„Радостта от храненето“ разкрива ефективни и лесни за изпълнение трикове за оформяне и поддържане на мечтаното тяло. И най-важното – дава отговор на вечния въпрос как да контролираме глада. В книгата е синтезирано всичко, което трябва да знаем за храните и храненето, както и за течностите, ако искаме да сме в добра форма и здраве.