Петя Раева за „Радостта от храненето“

В пиано бар „Камино“ Петя Раева представи новата си книга – втората част на бързия наръчник за здравословен живот „Радостта от храненето“, издание на „Ентусиаст“. Сред гостите на събитието бяха едни от най-популярните личности у нас, представители на българския обществен и политически елит, както много журналисти, приятели и близки на авторката.

Всички присъстващи получиха специален подарък – книгата „Радостта от храненето“ с личен автограф от Петя Раева и саше със специална хранителна добавка за отслабване, базирана изцяло на билкова основа, която авторката разработва съвместно с екип от специалисти.

„Убедена съм, че има какво да научите от тази книга и най-вече за любовта към живота, която ни разкрива Петя.  Сигурна съм, че това е правилната рецепта“, сподели Виктория Бисерова, управител на издателство „Ентусиаст“.

Препълнената с гости зала на заведението развълнува  авторката, която беше кратка в думите си, но точна и ясна, такава, каквато я познаваме и от парламентарната трибуна: „Вълнувам се, защото тази книга е плод на нещо, което излезе от сърцето и душата ми. Мили приятели, наслаждавайте се като мен на живота и на радостта от него!“.

„Книгата ми не е за отслабване, тя предлага начин за по-здравословен живот“, споделя Петя Раева, която е приложила на практика своите методи и  е отслабнала  с повече от 30 кг. Така тя се превръща в най-достоверното рекламно лице на своята теория за храната и храненето, които разглежда като състояние на тялото и духа.

Книгата представя личната философия  на авторката,  утвърждаваща радостта от храната, и то не само в процеса на приготвянето и консумирането ѝ, но и от споделянето ѝ с приятели и добра компания. Храненето е разгледано като социален акт, а не като първично задоволяване на глада, а отслабването се постига не с мъчителен глад, а със здравословна система на хранене.

„Радостта от храненето“ разкрива ефективни и лесни за изпълнение трикове за оформяне и поддържане на мечтаното тяло. И най-важното – дава отговор на вечния въпрос как да контролираме глада. В книгата е синтезирано всичко, което трябва да знаем за храните и храненето, както и за течностите, ако искаме да сме в добра форма и здраве.

Здраве, Наука & Tex
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.