Защо Путин намали цената на водката

Страхът да не загуби рейтинг принуди Путин да намали цената на водката от 220 до 185 pубли на бутилка (0.5 л) от 1 февруари. Ето я цялата антикризисна програма.

И без това средната продължителност на живота на мъжете е 50 години. По продължителност на живота на мъжете Русия е около 160-а в света, след Бангладеш. Броят на самоубийствата, отравянията, убийствата и нещастните случаи в Русия е сравним с равнището на смъртността в Ангола и Бурунди.

Русия губи ежегодно население, равно по брой на населението на цяла Псковска област, или на голям град като Лондон. През последните 20 години в Русия са измрели повече от 7 милиона души.

Русия заема първо място в света по абсолютна стойност на намаляване на населението. Според оценки на ООН населението на Русия от сегашните 143 милиона до 2025 г. ще намалее до 121-136 милиона.

На Путин не му пука колко мъже допълнително ще умрат от препиване. Неговата цел е да „залее“ мозъците, да замъгли зрението и руските хора да деградират така, че мнозина вече да не могат, да не умеят и да не искат нищо…! Хора – бъдете бдителни! Русофобията настъпва!

П.С. Ще бъде съвсем логично, ако след известно време започнат да плащат заплатите в бюджетната сфера в каси водка. По искане на трудещите се и за славата на Русия.

От страницата на Борис Немцов – бивш вицепремиер на Русия, председател на опозиционната партия “Парнас”

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.