Тъжно за Благовещение. Да забравиш майчиното мляко…

Коментарите относно кърмачката в бг-мола ми показаха за сетен път,че моят народ, и млад и стар, е много, много болен…

Да използваш цинизми, думи с лошо излъчване, за да охарактеризираш, да се гавриш с най-святото на този свят – майчинството, това показва, че вече всяка граница в българското усещане е премината!

Да упражняваш скромните си графомански възприятия на своето его спрямо великото тайнство на негово величество Живота, е отвратителен акт на тотална вече простотия и обезчовечаване.

Има неща на тази земя, пред които човек трябва само да се прекръсти, и,ако може, да преглътне сълза. И да мълчи, мълчи, мълчи…

Такива хора като коментиращите в несвяст във фейсбук не са приемливи за нормалния свят. Защото е грях да забравиш и мразиш онова, което е изконно човешко право и благодарение на което ти си дошъл на бял свят…

Майката.

На колене пред нея!

Това е единственото, което ние, безбожниците днес, на Благовещение, на деня на Майката, трябва да сторим…

От страницата на Димо Райков

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.