Сайтът ПИК брани беззащитната „Инвестбанк“ на Петя Славова от ударите на могъщия e-vestnik

Сайтът ПИК храбро е защитил поруганата „Инвест банк“ и беззащитната й собственичка Петя Славова от грозните удари на могъщия e-vestnik.bg (виж тук и тук).

В съчинение, което е трудно да се разбере дори и от счетоводител, шефът на сайта ПИК развива от достойни граждански позиции екзотичната идея, че да, наистина има откраднати пари от сметки на клиенти на банката, ама това са едни лоши клиенти разбойници. Един от тях вече е убит – демек мафиот, може да му крадат парите.

И кражбите са осъществили злодеите главен счетоводител на банката и директор на банката, в съдружие с клиентите, които са окрадени.

Тоест – не клиенти на банката са окрадени, а те са откраднали собствените си пари от сметките и вероятно са ги поделили с въпросните злодеи шефове в банката, разбира се, без знанието на достойната и възвишена банкерка Петя Славова.

Само една подробност не могат да обяснят от меродавния сайт ПИК – като е така защо по-голяма част от източените от сметките пари са превеждани за закупуване на имоти и др. по сметки на фирми на Петя Славова и на фирми, които се водят на нейни служители в банката и холдинга.

Има такава неприятност в банките – движението на парите оставя документални следи. И дори в банката тези документи вече да са ги загубили, в доклад на БНБ по случая, и в други доклади и документи, е посочено източените от сметките пари в кои други сметки са отишли.

В e-vestnik ще продължим да описваме събитията около „Инвест банк“ и изстрадалата й собственичка Петя Славова, намерила достойни адвокати в лицето на смелия сайт ПИК.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.