На тенис турнира за журналисти в „Santa Marina” край Созопол

Награждаване на финала на тенистурнира за журналисти в комплекса Санта Марина, Созопол. Снимка: Тихомир Шолев

Кметът на Созопол Панайот Рейзи откри първия журналистическия турнир по тенис в комплекса „Santa Marina” край града. Състезанието се проведе на модерните кортове в общинския парк над комплекса.
Издателят и бивш депутат Мартин Захариев и неговия партньор Тихомир Тинчев спечелиха при двойки мъже (сн. 2). При смесените двойки победиха Йоана Андреева (сп. „Хайком“) и политологът проф. Георги Карасимеонов.
Домакинът на събитието Марио Захариев, изпълнителен директор на „Феър Плей Интернешънъл“ АД (на сн. 3 в дясно) беше награден с купа за благодарност към домакините от Георги Дончев, председател на медийният тенис клуб в България. Участниците в състезанието се радваха на перфектна организация и очакват, че комплексът може да посрещне турнири от най-висок ранг.

Мартин Захариев и Тихомир Тинчев спечелиха турнира на двойки. Снимка: Тихомир Шолев
Българияядец
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.