Гейовете и циганите са най-големият проблем на страната

България, 2015 година. Гейовете и циганите са най-големият проблем на страната. Гейовете източиха КТБ, убиха малкия и среден бизнес, придобиха монопол над каквото се сетиш.

Притежават банки, превърнаха цели градове във феодални владения и направиха от МВР застрахователно дружество.

Циганите са още по-лоши. Продадоха националните интереси, унищожиха БДЖ, мазнят се ту на Газпром, ту на Шеврон, ще застрояват Карадере. Направиха си различни партии и им казаха ужким да се мразят, за да отклоняват вниманието от голямата далавера.

Циганите преструктурираха съдебната система в елитна адвокатска кантора, докато техните приятели – гейове точеха еврофондове.

И вместо всички да се юрнем да разкараме циганите и гейовете, те пак ни хвърлят прах в очите и изкарват невинните политици най-големия враг на народа.

От страницата на Кирил Беспалов, основател на гражданската медия klinklin.bg

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.