„Лети повече“ – още безплатни полети с парапланер за хора в неравностойно положение

Снимка: лети повече

Социалната кампания „Лети повече“ за тези, които мечтаят е покана за хората, които мечтаят да полетят, но не са подозирали за тази възможност – хората в неравностойно положение.
Тяхната мечта да се извисят ще бъде осъществена срещу споделяне на лично-лирично писмено признание.

Обявява се ново записване, осигурени са още 26 свободни места за безплатни тандемни полети с парапланер за хора в неравностойно положение. Местата са ограничени, ще се взима предвид поредността на подаване на заявка. Първите изпратили ни писмо ще бъдат включени в кампанията.

За да участвате:

изпратете кратък текст защо искате да полетите и какво е полетът за вас? (до 2 000 символа) на е-майл: flymore@sky-camp.com със заглавие: „Искам да полетя“,име,телефон, е-мейл, ЕГН, специфични изисквания за полет и информация за принадлежност към дадена група.

Срок за кандидатстване: 1 септември 2015

Кампанията е насочена към:

1. Младежи, излезли от социалните домове

2. Хора с физически увреждания

3. Хора със зрителни проблеми

4. Глухи

5. Самотни и многодетни майки

6. Бежанци

7. Наркозависими на лечение

Като част от проекта „Лети повече” от август 2014 до септември 2015 се осъществяват 63 безплатни тандемни полета с парапланер. Квалифицирани професионални пилоти ще съпровождат участниците към приключение сред облаците.

Свържете се с нас ако желаете допълнителна информация, връзка с участници, които вече полетяха с нас и могат да споделят преживяването си, видео или снимкови материали, или уточняване на дати за отразяване на тандемните полети за хора в неравностойно положение.

Социална кампания „Лети повече“ за тези които мечтаят се реализира като част от проекта “Лети повече” на сдружение “Лети независим” и“Асоциация на пилотите и инструктори по парапланеризъм”.

Проектът се реализира с финансовата подкрепа на конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.