Не заслужава ли съчувствие и Израел?

През октомври и ноември продължават терористичните атаки в Израел, организирани от радикални ислямисти, които подтикват палестинската младеж да убива евреи. 19 израелци бяха убити с ножове и куршуми на публични места, 180 са ранените, 20 от които в тежко състояние и досега.

Израел е първата страна, която алармира за опасността от радикалните ислямисти, нападащи демократичните режими.
Демократичните режими в Европа обаче си траят по отношение на Израел.

Демократичният ФБ – също!

След толкова сълзи и съчувствие към пострадалите от атентатите във Франция, се питам, защо демократичната общност на ФБ не изрази и най-малко съчувствие към жертвите в Израел?

Всички с готовност си туриха Айфеловата кула на ревера, на снимката и на физиономията. Не видях никой да си сложи надпис „Аз съм израелец“.

Както каза Дейвид Харис по повод атентатите в Париж :“Докато международната общност не осъзнае, че Израел е решение на проблема, не част от него, докато не бъде тотално солидарна с храбрата и безкомпромисна борба на Израел срещу тероризма, решение на проблема с тероризма няма да има“.

Помислете върху това, драги ФБ приятели. И не ми отговаряйте, че терористите са също жертви, защото били млади. Едно 11 годишно момиче БЕШЕ ВЗРИВЕНО на един пазар от терористи, които го изпратиха като жива бомба там. То не е жертва на социални неправди, липса на интеграция и прочее, а на една престъпна банда, която развява черни пиратски байраци, на които произволно е написала цитати от Корана.

От личната страница на писателката

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.