Интернационален секс по германски, екзотика, бежанци и избори…

Илюстрация от немския сайт за сексуално просвещение.

Бел. ред. – Тази статия е от наша читателка, българка, която живее от години в Германия, написана по повод новия немски сайт, който поощрява секса между германки и хора от друга раса, очевидно актуално свързан с проблема с бежанците.
Статията съвпадна с изборите в неделя в три германски провинции, на които партията на Меркел ХДС очаквано загуби, но неочаквано висок беше резултатът на дясната, така да се каже „антимигрантска” партия – Алтернатива за Германия, която взе между 11 и 25 процента. Проблемът с бежанците и политиката към него на управляващата коалиция на Меркел се оказват в центъра на германските политически настроения.
А сайтът за секс се оказа погрешно представен в български медии. Той всъщност е просветителски сайт, освен на немски и арабски, на още 10 езика, включително на български. И може да бъде много полезен и на българи, доколкото у нас няма такъв сайт, просвещаващ по въпросите на секса от всичките му страни.
Оказа се също, че по въпроса за секса с бежанци в Германия настроенията са противоречиви и разделени. От влезлите за последната година над 1,5 млн. мигранти в Германия, над 1 млн. са мъже, почти всички млади. Това създава голям дисбаланс на половете в едно общество и е сериозен проблем, за който няма никакво решение, докато не се изравни броят на представителите на двата пола.
Впрочем, ето и картината на германските настроения от нашата читателка в Германия:

Пиктограма, ограмотяваща бежанците в Германия да не посягат на жените на улицата.

Да бъда „мулти­култи“ ме призова вчера един приятел и ме препрати към заглавието: „Германия пусна сайт, който насърчава мигранти за секс с бели жени“…
Открай време съм космополит. Но „мулти­култи“ ми звучи като синоним на израза „пълен провал“… Та, ще се въздържа да бъда „мултикулти“. Още повече, че сергията с нелегален секс съм я закрила още преди двайсет години, когато се омъжих. Жената на 50 да си гледа котката, плетката, саксиите с мушкатото, евентуално внуците и ако толкова иска някой мъж да ѝ обърне внимание, нека му извърти една хубава, мазна, дебела, вкусна …баница.

В Германия обаче нещата не стоят така. Оказва се, че освен трафикантите на хора, собствениците на общежития и фирмите за химически тоалетни, особено доволни и облагодетелствани от бежанската криза са самотните жени, останали по една или друга причина без мъж и най-­вече лелки на 50 плюс. Сами, изоставени и презрени затова, че са остарели, изведнъж и на тях им излезе късмета с много мъжко внимание от чуждестранен произход. Лелка в менопаузата, обзаведена с цветнокож млад жребец – това може да бъде наречено класика в жанра, известна още отпреди бежанската криза, не само в Германия. Сега този жанр е в разцвета си. От отсрещната страна също са доволни: който от бежанците успее да се уреди с немска жена с попрецъфтяла младост, се смята за голям щастливец..Така се сбъдва заветния мираж, обещаван от листовките в бежанските лагери в Мала Азия и Африка , че

в Германия за всеки има „къща, кола и бяла жена“

Статистически в Германия е пълно със самотни жени и със самотни мъже… Причините са много, но не на последно място емоционалната скованост, липса на спонтанност, раздутия индивидуализъм и надменно его. Хората живеят самодостатъчно, самообезпечено, самодоволно и …изолирано.

Недостигът на пълноценни мъже в Германия е свързан и с все по­-напористо пропагандираната мода на хомо­, би­ и транссексуализма. Неотдавна таткото на едно момиче от класа на сина ми решил „да обърне резбата“ след 16 години брак. Събрал си човекът куфарите, теглил една майна на семейството (жена и три деца) и отишъл да съжителства с новия си любовник. Няма лошо. Това е свободата. Това е демокрацията.

И въпреки това, бях шокирана, когато преди няколко години понечих да купя на момчето ми книжка за сексуално ограмотяване. Там от първата страница напоително се обясняваше с текст и картинки колко хубава и желана е хомосексуалната връзка, кое как се прави къде се вкарва, с какво се смазва… Как имало някои предимства при мъжете, че няма месечни цикли… Е, нататък вече не разгръщах, защото леко ме втресе и потресе.

Не съм убедена, че ще съм щастлива, ако снаха ми се казва Гюнтер, Серьога, Петър, Мехмед и т. н.
На пръв поглед сексът не е толкова значима част от ежедневието на немеца, както е например при нас в България. Смята се за признак на лош вкус и лошо възпитание, ако някой говори на тази тема. А ако разказва “вицове за еб.не“, това значи, че или е много пиян или е откачалка, или не е истински немец… Прието е да се приказва за ремонта на къщата, за райграса в градината, за лака на колата. В добрия тон е също така непринудено да се оплюят съседите. В по­-отбраните среди се беседва за изкуство, за история, за Бог. Но да се говори открито за секс… Забрави! Това е лично, неприкосновено пространство на индивида.

Илюстрация от немския сайт за сексуално просвещение.

Забелязала съм, че хората не обичат да говорят по темите, където има нещо за укриване, където имат едно на ум, че се върши нещо нередно. И не искам да обобщавам, но както казваше домоуправителката на кооперацията, където живеехме преди „Ние немците сме голям народ и между нас всякакви ги има… Затова сложете си перденце на прозореца на тоалетната, Фрау Рейнхард, да не ви гледат как ходите по нужда!“.

И тъй всякакви ги има.. Една моя приятелка, рускиня, омъжена за немец ми бе доверила преди време, че съпругът ѝ си води

дневник на половите сношения с нея

Той стриктно следял менструалния ѝ цикъл, датите за секс се планирали няколко месеца предварително, а самият полов акт се документирал с педантична акуратност – начин на протичне, използвани помощни средства, оргазми, еякулации, къде, колко в коя дупка и пр. Да няма после непредвидени ситуации и изненади.

Освен семейният секс за много мъже в Германия е прието да посещават редовно заведенията за платен секс, т. нар. Puff или по нашенски публични домове. Женен, неженени, разведени – няма значение. За по заможните е предназначен секс­туризмът в южна Европа и банановите страни, от където някои поувлечени романтици си вземаха съпруги.

Преди няколко години бе страшно модно да си докараш тайландка. Предимствата им били, че са грижовни, покорни, могат да правят масажи, имат тесни вагини и владеят разни супер хватки в леглото. Всъщност немците нямат никаква нужда от поощрение що се отнася до сексуалното общуване с хора от други нации и раси. В това отношение те са много разкрепостени, освободени, любознателни. Немецът обича

екзотичната еротика

Не случайно труженичките на Ерос в публичните домове са основно чужденки. Има цели сайтове, в които се споделят мнения, опит и впечатления от предлаганите услуги – коя как изглеждала, коя как го правела.. За българките отзивите са незавидни. Медалите и овациите пак обират азиатките. Та, немците обичат нетрадиционното, неконвенционалното.

В интернет форумите се прокрадват коментари, че най­-големият хит в момента са нелегалните публични домове за зоофили, с проституиращи козички. С мнения, че пред нежността на козята вагина тази на жената била груба. Ако някой природозащитник надуши къде се злоупотреба с горките животни, лошо им се пише на предприемачите…

Що се отнася до германския сайт „Zanzu­ моето тяло с думи и в образи“, разработен съвместно с белгийския правителствен център за сексуално здраве, тук не става дума за „насърчаване на секса с „небели“ емигранти“, както бе съобщено в български медии.

Протест в Кьолн след случая в новогодишната нощ. Надписът на плаката вляво е игра на думи „Бежанци/изнасилвачи не сте добре дошли. Снимка: ЕПА/БТА

Сайтът е адресиран към бежанците и чужденците въобще (на 12 езика, вкл. и на български) и представлява технически инструктаж как правилно

да се ползва секса, по европейските стандарти

В документа е обяснено и илюстрирано с картинки, за тези, които не могат да четат, до най-­дребна подробност какво е разрешено, какво е забранено и какво ще се случи, ако правилата не се спазват. И така трябва да бъде.
Дали бежанците ще се впишат в нашите евро­сексуални ценности е наистина голям проблем – и техен, и наш. Дали ще се отнесат с очакваната толерантност и разбиране към нашите хомо­, би­ и транссексуални свободи, към планирания за легализиране в Германия инцест между братя и сестри, към еднополовите бракове, които две трети от населението тук подкрепят и може би скоро ще бъдат узаконени?

За сега около сексуалното здраве и активност на бежанците в Германия кръжат клюки и слухове. Правителствените медии опровергават категорично твърденията, че някои общини осигурявали на азилантите проститукти, които за по евтино водели от Чехия. Според други слухове, много от бежанците, продавали за секс услуги съпругите си на онези, които са без жени. Споменават се и случаи на изнасилвания, за които обаче не се съобщава официално, за да не се настройва обществото негативно срещу новодошлите.

Изпълнението на Централна гара в Кьолн от новогодишната нощ, всъщност не е единичен случай. За подобни действия научаваме от разказите на очевидци споделени по форуми или лични блогове в интернет. Официалните медии обаче пак мълчат. Мълчанието може и да е злато, но понякога е скривалище на истината..

Дали „Zanzu­ моето тяло с думи и в образи“ ще облекчи културните различия в сферата на секса в Европа, бъдещето ще покаже. Идеята за просветителска демокрация не е лоша като идея. Но нека си спомним , че просветителският абсолютизъм на Фридрих II и Екатерина Велика така или иначе бе разстрелян хладнокръвно и то именно от онези, които биваха просвещавани…

Мнения & КоСвят
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.