Ама бомбите не били от бежанци… Европа ще даде много кръв, докато се осъзнае от белята на Меркел

Бомбите в Европа започнаха да гърмят начесто, след като Меркел покани мигрантския поток от млади мъже мюсюлмани.

Ама бомбите не са от бежанците, бързат да обявят привържениците на политиката на Меркел. Така повтаряха и след атентата в Париж. А там се оказа, че все пак има намесен и такъв. Те ги наричат бежанци, а това е мигрантска вълна, в която има малък процент бежанци.

Образуват нови мюсюлмански гета в европейските градове, откъдето после се пръкват джихадисти. Поколения напред са застрашени. В САЩ не приемат така емигранти, не се образуват такива гета, а все пак са демократична държава.

Каква е връзката между атентатите и мигрантската вълна? Трудно ще се разбере дали в организацията на атентатите участват и нови мигранти. Защото според официална информация в Германия са влезли 400 000 души без документи, без властите да знаят какви са и откъде са. Ей, така, либерално са пуснати добрите хора. И понеже в ЕС няма граници, те са навсякъде. Експертите по сигурността си скубят косите. А политици говорят за европейска сигурност.

Всеки европеец е прошнурован и пронумерован, с биометрични данни, а Меркел пусна милион мигранти без никаква сериозна проверка. На доверие – казва някой, че е от Сирия, нямал паспорт или представя някакво съмнително тексере, пишат го сириец…

А либералните пазители на политкоректността не дават дума да се издума, че някои от пришълците са ислямисти със съзнание на завоеватели на Европа. Или джихадисти, чийто смисъл на живота е да унищожи западната цивилизация.

Атентатите сварват Европа със заспали лидери-чиновници, а България – с политически идиоти. Не е преувеличено. Ето цитати от вчера, след новината за атентата:

Премиерът Бойко Борисов: „Не е честно да ни ударят така в сърцето на Европа…”

Президентът Росен Плевнелиев: „Новината за терористичните актове на летище „Завентем” и метрото в Брюксел, довели до убийството на невинни граждани и десетки ранени, дълбоко ме потресе и наскърби.”

Председателката на парламента Цецка Цачева от Брюксел:„Като цяло се усеща напрежение. В Европейския парламент съм… Имаше въоръжени хора на летището. И във вчерашния ден не можеше да се предположи.”

Европа ще даде много кръв, докато промени елитите си и политиката си. Терористите обещаха още атентати. Няма какво да ги спре. България може само да се надява да мине между капките. Тя е обезлюдена, обезкръвена държава, и дори няма с кого да смени елитите си и лидерите си.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.