„Под прикритие”, епизод последен! Алелуя!

(Пародия по сериала, след тържественото излъчване на всенародните тържества в НДК по повод суперпродукцията на БНТ)

Някакви хора са събрани в НДК! Това продължава около час и половина, докато клетите зрители плющят майонеза „Краси”, кафе „Спетема” и търкат талончета, с надеждата да спечелят 100 бона, за да си платят парното и топлата вода.

Следва начало!

След като си признава, че е убил Шмекера, Ерол получава белезници. Силният му монолог обаче, състоящ се от няколко полуразбираеми изречения кара горкия комисар Попов да го пусне, за да може Ерол да се върне в НАТФИЗ, където да вземе няколко допълнителни часа по публична реч.

Иво Андонов е прецакан от неговия партньор. Той очаква да продаде последния камион с какао, обогатено с кокаин, обаче вместо това в заведението му влизат двама, които не пият кафето, което са поръчали. Иво намира това за подозрително, но докато се усети, вижда маскирани от ГДБОП и бяга през боулинга, заедно с Ерол.

Психоложката тръгва да бяга за Уругвай с Куката, но на границата установява, че Куката я обича, но още повече обича плешиви чичовци, които продават фалшиви документи и карат „Субару”.

Ния Туджарова е спасена от Близнака, който я отвлича с качулка на главата, но после я оставя сама на 50 километра от сръбската граница.

Комисар Попов разбира, че шефът му е корумпиран и го хваща, заедно с бус, пълен с ризи, колосани с чист кокаин.

Куката се оказва сирийски бежанец и заминава за Сърбия, с идеята да се пресели в Германия, където да източва социалната система на канцлера Меркел.

В края на серията става пълно мазало – Ерол и Иво са притиснати в изоставен парник, където, за да им е по-уютно ченгетата им поставят телефон.

От начина, по който Ерол говори по телефона, Иво разбира, че е ченге. Стреля по него, но го улучва в рамото. Тогава Ерол му признава за Ния и Иво стреля втори път.

Влизат ченгета със специална хореография, светват едни лампички и Иво получава няколко огнестрелни рани от снайпер, които предизвикват прекратяването на евентуален съдебен процес към него.

Изкарват Ерол, звучи някаква музика, комисар Попов го прегръща, колегите гледат тържествено.

Появяват се финални надписи, които ние няма как да прочетем, защото очакваме това да не е последния сезон на сериала.

Под прикритие, следващ сезон:

Иво оживява, след като му трансплантират сърце от прясно заклан нерез.
След оживяването си той е още по-амбициран да стъпи на върха на престъпния бизнес, но има един проблем – започва подозрително да наддава, живее в абсолютна кочина и се храни с жълъди.

Куката оглавява съпротивителното синдикално движение в Германия и приема идеите на Маркс, Троцки и Светлана Шаренкова.

Психоложката напуска системата на МВР и създава спа център, в който прилага терапия с минерална вода, масажи с пчелен мед и процедури със свинска мас.

Комисар Попов посещава спектакъла „Травиата“ на самодейния театър за опера, балет и кючек – Триград и по време на второто действие получава видение, в което Джаро се е преродил в девойка на име Параскева Страхилова Пастърмалиева от Своге.

Ерол се жени за Ния Туджарова, раждат им се три дечица – Баклавинка, Йоан-Аспирин и Питагорка.

Близнака става дъновист и заминава да живее в Пирин, където със собствени сили и средства построява дървена хижа, където започва да приготвя собствени марки здравословен чай.

Продажбите на майонеза бележат пик и Джаро е принуден да възкръсне, за да поеме контрола над този продукт.

В края на следващия сезон майонезата е забранена от министерство на вътрешните работи, след като се оказва, че една от основните и съставки е псевдоефедрин, както и тетрахидрокарбинол.

И те така!
Алелуя и да си сипем!

(От Фейсбук страницата на автора)

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.