Ода за Борисов в „24 часа“ – непреходни образци на свиркаджийската журналистика

Бойко Борисов тенисист. Текстът под снимката в „24 часа“ гласи: „Един от хиладите моменти на триумф“. Снимка: 24 часа

Тенисът е другата страст на премиера Борисов. Не по-малък от този на футболния терен е и неговият устрем на корта. Никой не си спомня Бойко Борисов да е участвал в турнир и да не е спечелил купата.

В дома си, както показа тези дни покрай внучето си, има щанга. Но също – лост за набиране и дъмбели. Натоварвал се с тях дори когато за първи път му беше опериран менискусът. Тогава престоя седмици наред с обездвижен крак преди първия си премиерски мандат. Това, че след всяка следваща операция му забраняват да рита и да играе тенис, не го спира.

145 кила вдига Борисов от лежанка

Веднъж, докато Сергей Станишев бе премиер, а той – столичен кмет, бил толкова ядосан на министър-председателя, че вдигнал впечатляващите килограми и докато ги държал във въздуха, реторично попитал: “А Станишев така може ли?”

За Борисов няма терен, на който да не се състезава. Обича да побеждава и вкъщи – всяка вечер прави по една партия шах

и който му падне, все го бие

Излизал е и като Путин – гол до кръста и с едър улов – преди 2 г. показа, че е хванал два бая големи шарана.

Виж целия текст в „24 часа

България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.