Започна медийното обръщане на палачинката

Иво Инджев

Понеже нормалните хора хора не следят какво става в ненормалните палачинкови медии, отбелязвам за протокола как ПИК, фашизоидният проправителствен сайт на Недялко Недялков, борец за най-виден виртуален пропагандатор на Борисовата правда,  взе рязко завоя в нощта на победата на червения генерал Радев, когото по заръка на онези, които плащат музиката,  преследваше доста долнопробно с папарашки и прочее номера левашки.

Особено ярко жълто внимание в ПИК отделяха на Радев и на една жена, която тази нощ медийните прислужници на Борисов  от въпросната “агенция” вече наричат подмазвачески “първа дама”.

Няма да давам линкове към този сайт за досегашните  му оплювки и жълти закачки. Не се занимавам с препоръки да се консумират жълти храчки ( желащите да го направят могат да ползват съответните търсачки).

Защо изобщо правя тази реплика, при положение, че явно съм гнуслив?

Защото за разгрома на Борисов и неговата компания\кампания, тъпанари, като слугите му в медиите, имат съществен принос.

От ivo.bg

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.