Изборите щели да бъдат спечелени от популисти? Вие къде живеете? А политическият идиот Борисов какъв е?

Слушам в последните близо 2 седмици как уважавани политолози, социолози, анализатори обясняват как имало опасност следващите парламентарни избори ВЕЧЕ да бъдат спечелени от популисти. Имало място в „политическия спектър“ за такива. Цитират се партии на Слави Трифонов, Марешки, „Патриоти“ и др. хипотези.

Извинявайте, ама това е несериозно.

Пичове, България от 10 години ВЕЧЕ се управлява от популисти.
Популистката партия се казва политическа партия ГЕРБ.

Това е политическо формирование без образ, без политики, без ясен идеал. ГЕРБ е класическа популистка партия.

България от 10 години се управлява от популист, от криминален престъпник, от една мутра, попаднала в политиката именно благодарение на популизъм; на елементарни лъжи; на популисткото „ше дам и за пенсионерите, ше дам и за болните, ше дам за манастирите“.

Един икономически инвалид и политически идиот, който доведе България до дъното, до точката на замръзване. До икономически срив, до демографска катастрофа, до блокаж на институциите, до разпад на държавността, до залог на демократичните принципи.

България вече толкова е одрусана от популизъм, че няма повече накъде…

(от фейсбук страницата на автора)

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.