Борис(ов) Четвърти с трети кабинет?

В българската история имаме няколко владетели с името Борис.

Владетелите на Първото българско царство се наричат кан или канасювиги. Преди Покръстването.

След княз Борис Първи Покръстител има друг български цар-Борис Втори,който е син на цар Петър Първи,който пък е син на цар Симеон Велики.

Другият български цар с името Борис Трети е наречен Обединител (починал 1943г), син на цар Фердинанд и баща на недоразумението Симеон Втори Сакскобурготски.

Днес живеем в епохата на Борисов, кадрови син на Симеон, канонизиран от Кремъл за първия монархо-социалист в световната история.

Задава се трети кабинет на Борис(ов) Четвърти, ако сигналите от днешния ден за подобна вероятност се окажат прелюдия към нещо подобно.

Борисов допусна вече, че може да размисли и да подкрепи ново правителство в рамките на този 43-ти конвент.

Само да не стане като през 43-та година (на миналия век)!

Нямам предвид кончината на цар Борис през 1943 та, а кочината на Борис(ов) в наши дни, заиграващ със Запада, но придърпан в крайна сметка по византийски и посред нощ (защото сме на тъмно относно съображенията му) за евразийската кауза на император Владимир.

П.С. Борисов се чул днес с Тръмп.

От ivo.bg

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.