Тато, Бойко и гени(и)те им

Не знам дали за жълтите медии важат правилата за разграничаване на жанровете, но в рубриката Редакционна статия (т.е. позиция на редакцията, отразяваща всъщност мнението на шефа и на онзи, който му плаща) т.н. агенция ПИК публикува неподписан шедьовър от класиката на лигавенето пред вожда. Под такова нещо наистина е срамно да се подпишеш с името си и е безсрамно да вмениш колективна вина на цялата редакция.

Ще обясня на края на този резонанс защо тиражирам текст, който не бих искал да рекламирам. Запазете търпение. Смешното е на финала на изригналата боза, замислена като шампанско в прослава на началника.

Най-напред цитирам заканите един ден да ни управлява “избраникът на боговете”, внукът на Бойко Борисов- просто защото му било писано по рождение.

Ето част от добрата прокоба (ако позволите това дървено желязо):

“Нумеролозите пък обясняват, че децата, родени в неделя, са подвластни на Слънцето (вероятно става дума за дядо Бойко – обяснителна бележка на ivo. bg), което им дава чар, амбиция и магнетизъм. Още от малки те искат да са лидери. Когато пораснат, никога не остават в сянката на другите (как така – ами ако сянката е на внучето на Путин? – бел. ivo.bg) . Много са енергични, постоянно са заети с нещо (колко изключително е да са постоянно заети с “нещо”! – бел. ivo.bg) и се опитват (невероятно, опитват се! – бел. ivo.bg ) да постигат успехи в нещата, които правят. Тези деца стават делови личности, които се стремят към победи в работата, независимо какво ще им струва това.

Децата, родени в седмия ден от седмицата, от древни времена са били смятани за специални. Считало се е, че те имат особени способности, които ги защитават от бебешка възраст от уроки. В някои страни такива бебета се смятат за избраници на боговете, за същества, които могат да разбират това, което е недостъпно за останалите хора.”

САМО В ПИК И “РЕТРО”! Внукът на Бойко копие на дядо си – малкият е любознателен и усмихнат, вече опитва да говори
Автор: ПИК

А сега, ето кое в тъпото произведение е смешно до (червен) плач: след края на лиготията следва линк за желаещите да пийнат още от бозата на прославата и чрез подкрепяща статия за това какви ги е сътворил внукът на Тато в САЩ. Редакционната статия прави връзка с предложение “цялата истина вижте на …”

(За всеки случай, за да не изтрият линка, публикувам и текста за “малък Тошко”, който идеално се връзва с панегирика за малък Бойко).

САМО В ПИК И „РЕТРО“! Тодор Живков-младши проигра всичко на комар – внукът на Тато си изкарва прехраната с покер в Калифорния

Звезди 30 дек. 2016, 09:05

“Пълен финансов фалит е застигнал Тодор Живков-младши, едноименния внук на Тато, който от 2 десетилетия се подвизава в САЩ като професионален комарджия. Синът на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска години наред си изкарва прехраната с покер, но в последно време е изпаднал в лоша серия и е изгубил почти всичките си спестявания.

Напоследък Тошко-джуниър участва в турнири с вход по 200-300 долара, а голям удар не е правил близо 3 години. Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като наследник на комунистическа върхушка.

Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не е печелил сериозни суми от пролетта на 2013 г., когато се облажи с $42 000 от Световните серии по покер. След това 37-годишният мъж не е заработвал повече от по 1000-2000 долара, колкото да плаща наема на виличката си в Малибу. От началото на настоящия сезон Живков има печалби за малко от над $20 хиляди, които не били достатъчни дори да си покрие участието в турнирите и ежедневните разноски.

Освен вилата под наем Тед Живков има малко ранчо в Аризона. То е негова собственост, след като се възползвал от небивалия спад в цените на недвижимостите през 2009 г., за да го придобие изгодно с парите от последния спечелен турнир.

Веднъж годишно наследникът на Тато се прибира в България, за да се види с братовчедките си”.

Както виждате, става дума за Тато, Бойко и техните гени(и) – включително сред обслужващия ги медиен персонал .
От ivo.bg

Мнения & Ко
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.