Световните музикални награди – фотогалерия

Рапърът Ейкън и поп певецът Мика са големите победители на тазгодишната церемония по раздаването на Световните музикални награди в Монте Карло. Те се връчват на изпълнителите, чиито албуми са отбелязали най-добри продажби в световен план.

Селин Дион държи статуетката за най-успешна изпълнителка в историята на попмузиката. Тя й беше връчена на церемонията по раздаването на Световните музикални награди в Монте Карло. Снимка: Ройтерс

Селин Дион държи статуетката за най-успешна изпълнителка в историята на попмузиката. Тя й беше връчена на церемонията по раздаването на Световните музикални награди в Монте Карло. Снимка: РойтерсРиана с наградата за най-продавана поп изпълнителка. Снимка: РойтерсМоделката Виктория Силвстед пристига на церемонията. Снимка: РойтерсПевецът Шаги връчва на Риана наградата за шоугърл на годината. Снимка: РойтерсШаги позира за фотографите. Снимка: РойтерсШаги изпълнява дуетно парче с Пати Лабел. Снимка: РойтерсПевиците Риана, Киара и Пати Лабел (от ляво на дясно) позират за снимки. Снимка: РойтерсРиана се закача с рапъра Ейкън. Снимка: РойтерсПринцът на Монако - Албер, пристига на церемонията. Снимка: РойтерсПевицата Лаура Паузини с наградата за най-успешна италианска изпълнителка. Снимка: РойтерсМика ликува с наградите за най-успешен дебютант и най-добре продаван британски изпълнител. Снимка: РойтерсМика пристига на церемонията. Снимка: РойтерсАврил Лавин със статуетката за най-продавана канадска изпълнителка. Снимка: РойтерсИталианската певица Лаура Паузини. Снимка: РойтерсВодещият на церемонията - актьорът Джулиан Макмахън. Снимка: РойтерсФранцузинът Дейвид Гета е вдигнал високо статуетката за най-успешен диджей. Снимка: РойтерсПевицата Киара. Снимка: РойтерсСелин Дион на сцената. Снимка: РойтерсПевицата Аврил Лавин. Снимка: РойтерсПринц Албер връчва на Селин Дион наградата за най-успешна изпълнителка в историята на попмузиката. Снимка: РойтерсРапърът Ейкън с наградата за най-продаван ар енд би изпълнител. Снимка: Ройтерс

24-годишният Мика събра общо 4 статуетки – за най-продаван дебютант, за най-продаван изпълнител, за най-продаван изпълнител в стил поп-рок и за най-продаван британски изпълнител. Звездата на хип-хопа Ейкън пък бе удостоен с 3 награди – за най-продаван ар енд би изпълнител, за най-продаван афроамерикански изпълнител и за най-продаван музикант в интернет.

Канадската певица Селин Дион беше обявена за най-успешната изпълнителка в историята на поп музиката. Наградата й връчи принцът на Монако – Албер.

19-годишната Риана беше избрана за „шоугърл“ на годината, а освен това получи и статуетката за най-продавана поп изпълнителка. Сред наградените са също канадката Аврил Лавин, италианката Лаура Паузини и французинът Дейвид Гета.

Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.