Бойко като Буда, Аллах и Иисус за българското дясно (за някои съчинения в медиите)

Преглеждам 272-те страници на в. „Телеграф” „Маските на задкулисието”, в чийто критически епицентър са Костов, Прокопиев, Христо Иванов, Радан, избирателно избрани СДС-арски герои.

Книжлето се е заело методично да разкрие родствени и доноснически връзки между синия и червения елит. С едновременна мощ рутят Костов, Жан Виденов, Софиянски, БКП-то, СССР.

И като в зле написан чиклит на финала пристига принцът на белия кон – самият Бойко Борисов, който на страница 267 ни е разкрит като абсолютния герой и спасител, защото – „само заради неговата решителна намеса спаси 250 000 домакинства да останат без ток на Нова година.”

Цели 272 страница пари, кръв и доноси, в името на единствено възможния герой – Бойко Борисов.

Учудващото е, че едновременно с това във в. „Капитал”, пряко потърпевши от книжката на Пеевски, излиза текст, в който разобличават дебелото бебе на тотото (бел. ред. – Пеевски) като продукт единствено и само на БСП. Бойко не е оцапан, даже не е споменат като основен пазител на монополиста в медиите.

И какво излиза – в дясно всички стрелят по всички, освен по ГЕРБ. Бойко е Буда, Аллах и Иисус за българското дясно.

Алелуя! Всичко си заслужаваме щом нечленоразделна мутра с бухалка представлява нещо наречено демокрация, а всички „революционерстващи” в дясно притаено му се кланят. Нали после коалиции ще се правят, а и пари по програми ще се разпределят. Трябва да се внимава с Бате Бойко – знае ли се!

А колко по-лесно и, най-важното, без никакви последствия за „революционерите” е да се целиш по някакъв несъществуващ комунизъм. Колко е уютно да стреляш встрани от мишената, при това с халосни патрони. Кьорфишеци. Ех!

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.