Бойко бил прозападен…

Ако по някаква клета причина в неделя изборите бяха спечелени от БСП, още снощи щеше да има съдрани ризи, заклинания, анализи на разни институти как комунистите се връщат, а граждански активисти с профил вече на партийни такива щяха да са организирали протест у Фейсбук някъде си, който щеше да бъде известен по медиите.

Ама сега, като спечели евро-атлантическата мутра, банкянският дребен дерибей, охранителят на комунистите, същите многознайковци ще си трайкат, ще поанализират малко как хората не са разпознали посланията, после ще има една-две конференции за съдебната реформа.

Всичко е перфектно и продължаваме „напреде“.

Оф, като прочета от сериозни хора, че Боко е проевропейски настроен…

Я да видим сега, дали разбирам правилно. Демократът евроатлантик, прозападен политик, както го рисуват по сериозните медии, ще вземе да се коалира с политиците дето влачат по границата старците щото са дошли да гласуват… Звучи ми доста приемливо…

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.