Румен Овчаров и Лили Иванова – две раними души

Викове за помощ прозвучаха в медиите вчера.
Лили Иванова поиска закон за защита на личността. Ясно е защо. Жълти вестници й тровят живота. Нещо трябва да се направи. Уви, няма какво. Има си Наказателен кодекс, има достатъчно закони, че да е нужен специален. Но певицата се чувства унизена и не може да се бори с клюката и обидите.
Нерадостната съдба на певицата споделя и Румен Овчаров. Той се оплака горко как бил оставен сам с градската си организация на БСП да води битка с явлението Борисов. Повече от година водим сами тази неравна битка и за съжаление не успяхме да я спечелим, проплака Овчаров от телевизора.
Горкият. Оставили го сам срещу мускулестия Бойко. Очевидно Овчаров хвърля камък в градината на премиера и лидер на БСП. Въпреки че Станишев неведнъж през последната година се разправяше с Борисов – било за боклука, било за парите на София.
Но Овчаров се чувства изоставен и раним като Лили Иванова.
Може би, ако се погледне от другата страна, по-правилно е да се каже, че Бойко Борисов не е имал никакъв проблем с явлението Овчаров. Да го биеш на изборите не е трудно. Но Овчаров страда, иска съчувствие.
В духа на тези печални новини доларът стана 1,33 лв. и продължава да пада. Може би заради това шефът на парламента Пирински съобщи, че депутатите ще взимат по 350 лв. повече от догодина – надбавки, защото работели с класифицирана информация. Какви ли не щуротии може да измисли един апаратчик като Пирински, за да си вдигне заплатата. Трябва да си голям гьонсурат, че да увеличаваш така заплатите на депутатите, малко след като едвам е приключила учителската стачка.
В края на краищата, от всичките тия, май само Лили Иванова ще се окаже мъж на място.

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.