Най-хетеросексуалната коалиция под сянката на Симитли (от в. „Прас прес”)

Бойко Борисов в ранния си период на главен секретар на МВР се показваше гол пред журналистки и журналисти (вляво). Още беше космат балкански мачо. Като стана кмет се повлия от евроатлантическите ценности и започна да се епилира. С гордост показваше гладките си като на манекенка гърди на корици на списания (вдясно). Същински балкански Дейвид Бекъм, метросексуалният лидер на нацията. Но някои се усъмниха, че е минал на другия бряг. Или поне прескача от време на време. Снимки: Ройтерс, Булфото, Спортал, Булфото

На власт дойде най-хетеросексуалната коалиция в историята на българския политически живот.
Премиерът начело е най-големият мачо, който „с баби не спи” (по собственият му израз), слави се със сексуалните си забежки с „правилния пол”, години наред непрекъснато си показваше мускула на журналистките, снимаше се гол на мачове и във фитнес. Сега по-рядко се показва гол публично, не защото не иска, а вече е доста набъбнал и предпочита да се увива в 2-3 ката анцузи и фланелки, да прикрие масивното си туловище.

Партньорите му Симеонов, Каракачанов и Сидеров са далеч по-скромни мачовченца пред Борисов, но и те се дървят непрекъснато, и са последователни борци срещу гей парада.

Бойко Борисов в по-късния си период. Вече избягва да се показва така, предпочита да се облича с два три ката фланелки и анцузи, за да покрие набъбналото си тяло. Снимка: Булфото

И не щеш ли, при тази стабилна мъжка коалиция, в парламента неотдавна депутатът Марешки поиска хомосексуалистите депутати да се заявят открито. Повтори едно към едно искания на Сидеров от предишни години. Да се чудиш – ами те са си от една партия. Как може досега да не са го включили и него в коалицията?

Образът на тази мъжественост, обаче, е напукан. Някои почитатели на Борисов ги гложди червеят на съмнението. Герберски бизнесмен, милионер от обществени поръчки, беше записан на видео на пищно празненство да казва: „Ти не знаеш ли, кметът на Симитли е ебал Бойко Борисов”. Самият кмет беше попитан от журналисти каква е тая история и отговори съвсем официално: „Не съм спал с премиера”. Но съмнението остана.

Неуверените последователи на ГЕРБ сега чак се замислиха – защо Борисов започна да се епилира? Защо толкова често се снимаше гол? Няма в българската политика други, освен него и Сидеров, които да са се снимали голи. Да не би пък да е минал на другия бряг? Или прескача от време на време?

От в. Прас прес. Карикатура: Ала и Чавдар
България
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.