Сезонът на кърската любов

Оставете алкохола, отдайте се на секса

Меню в заведение на Слънчев бряг. Снимка: от Фейсбук

Лято е. По крайградски горички, поляни и вилни зони, като се стъмни се клатушкат коли и се чуват нежни стонове. Няма друг сезон на годината, в който да се случват такива работи. През зимата е по-сложно, студено е, хората, по-конкретно жените, са много облечени. Трябва много разсъбличане, парното на колата да работи, стъкла се запотяват и други издайнически работи. Затова в зимния сезон преобладава оралният секс в полза на единия пол само. Стига се и до отравяния, като се затвори някоя двойка с колата в гараж и пусне двигателя.
А през лятото настъпва свобода и истинска сексуална справедливост. Двойки се уединяват по паркове, закътани пейки и беседки.
Разбира се, има множество хотели за секс. В покрайнините на София например, в Драгалевци, Симеоново и др. е пълно с малки хотелчета, които дават стаи за по няколко часа. Но това не е достъпно за народа в страна с ниски доходи. Сексът по хотелите изразява социалното разслоение. Истинската сексуална демокрация е на къра, по горичките.

Който не е правил секс сред природата, не познава любовта.

Книжка на Невъзпитаните карикатуристи
„Бира, секс и прас ‘n’ прес“ – книга от издателите на „Прас прес“, Дружеството на невъзпитаните карикатуристи.

Нито комари, нито буболечки могат да спрат порива за любов в лятна нощ на открито.
Хората с власт и пари няма такава тръпка. Те често са неспособни и да стигнат до секс (виж откъса на следващите страници).
Любовта е наркотикът на бедните, както разсъждава Радой Ралин (виж тук). Секс вместо алкохол.
А бирата направо е противопоказна на секса. В бирата се съдържат ендорфиноподобни вещества, каквито се отделят в организма след секс и създават чувство на доволство и отпускане. Тоест бирата по своеобразен начин потиска желанието за секс. Затова най-големите консуматори на бира – чехите и германците – не се славят като най-големи любовници.

Както казва един герой на Шекспир в „Макбет” за алкохола и секса:
„Той провокира желанието, но отнема възможностите”
(It provokes the desire, but it takes away the performance)

Затова, оставете алкохола, отдайте се на секса.

Из книгата „Бира, секс и прас ‘n’ прес“, която може да се купи и онлайн (виж тук).

Бира, секс и прас n прес
От книгата „Бира, секс и прас ‘n’ прес“ – издание на „Прас прес“, Дружеството на невъзпитаните карикатуристи. Карикатура: Чавдар Николов
Бира, секс и прас n прес
От книгата „Бира, секс и прас ‘n’ прес“ – издание на „Прас прес“, Дружеството на невъзпитаните карикатуристи. Карикатура: Чавдар Николов
Бира, секс и прас n прес
От книгата „Бира, секс и прас ‘n’ прес“ – издание на „Прас прес“, Дружеството на невъзпитаните карикатуристи. Карикатура: Ала и Чавдар
Арт & Шоу
Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.