Антон Тодоров и Кулезич – лика прилика, премятат се като палачинки. Бедна журналистика…

Антон Тодоров нападнал нещо Люба Кулезич в своето предаване по Канал 3 – рупорът на Пеевски и Борисов. Тя му отвърнала от своето предаване в BiT, която засега се очертава като единствена опозиционна телевизия. Но не, Кулезич не е „перлата” на опозиционната журналистика.

Истината е, че Кулезич и Тодоров са едно и също. И двамата обслужваха Бойко Борисов в различни времена. Кулезич преди, Тодоров сега. Някой помни ли как Кулезич канеше в своите предавания през седмица Цветан Цветанов и едва ли не му се обясняваше в любов? Как нападаше враговете на Борисов? И какви любвеобвилни есемеси между нея и Бойко изтекоха в медиите?

По това време Тодоров обясняваше, че Борисов и ГЕРБ са престъпна шайка, цяла книга написа за това. Сега Тодоров, горд депутат от ГЕРБ, обяснява, че Кулезич е част от престъпната шайка на Цветан Василев.

А Кулезич се опитва да злепоставя властта на Борисов. Тя това може, това прави. То не е точно журналистика, а интриги, нападки, които минават за смела журналистика.

И тя, и Антон Тодоров се премятат като палачинки, според властта и парите.
Как да вярваш на медии и журналисти?

И сегашният шеф на опозиционната BiT Сашо Диков навремето изпита на гърба си нападките на Кулезич, която с острите си нокти нещо докопа чак покойния му баща. И засегнатият Диков я гонеше с микрофон след една пресконференция да се изясняват кой какво. Кулезич бягаше по стълбите и Диков я гонеше с обръщението „Ей, лифтинг…”

Ей такъв цирк са медиите. Да не се чуди някой защо нормални млади хора бягат от професията журналистика. За да те привлече нещо в тая професия, трябва да има някой в нея за пример, да запали млади хора, да ги привлече като образец.

И кой е образецът по нашите екрани?

Коментарите под статиите са спрени от 2014 г., заради противоречиви решения на Европейския съд, който в един случай присъди отговорност за тях на стопаните на сайта, после излезе с противоположно становище. В e-vestnik.bg нямаме капацитет да следим и коментари на читатели. Обект сме на съдебни претенции заради статии, имали сме по няколко дела с искове за по 50-100 хил. лева. Заради което приемаме дарения за сайта (виж тук повече), чиито единствени приходи са от рекламни банери.